Home Programok Végre itt az Instagram Androidra

Hát hogy is kezdjem? Hosszú várakozás után itt a népszerű fotókészítő, illetve manipuláló program az Instagram. iOS platformon kegyetlenül népszerű (mindeddig csak ott volt elérhető), az andoriodos művészpalántáknak sokat kellett várni rá. De vajon megérte-e?

Mivel hosszú ideje jelen van az Instagram a piacon, más fejlesztők nem voltak restek, így androidra rengeteg alternatíva már rendelkezésre állt. Azaz 90 százalékban. Egyetlen dolgot ugyanis nem tudtak a „helyettesítő” programok: az Instagram „hálózatába” feltölteni a képeket. Ettől függetlenül effektező alkalmazásokkal Dunát lehet rekeszteni, csak a közösségbe nem sikerült betörni.

 

Ennek mára vége, hiszen immár a droid tulajok előtt is nyitva áll a lehetőség, hogy 1-1 percre híres és népszerű művészek legyenek. Az androidos app ugyanazokkal a képességekkel bír, mint az iOS testvére. Követhetjük barátainkat, hogy azonnal láthassuk a friss képeiket. A képeket „like-olhatjuk” és megjegyzést is fűzhetünk hozzájuk. Mások képeit is csak az app segítségével tudjuk böngészni, weben továbbra is csak egy-egy képet leshetünk meg, a közvetlen link birtokában.

Hasonló cikkek
5 hozzászólás to this post
  1. Pont az a lényege az instagramnak, hogy nem 3 app kell a fotózáshoz, effektezéshez, geotaggeléshez, megosztáshoz, hanem egy. Különben nem is ez emeli ki a tömegből, hanem a sebessége. Amikor címet adsz a képnek, meg kiválasztod, hogy hol osztod meg, már rég tölti felfele, mire a feltöltésre okézol gyakorlatilag már feltöltődött a kép.

  2. „Hol is kezdjem?” – bő egy hónap után most jöhetne egy cikk azzal a bevezetővel, h „hol is folytassam?”

Szólj hozzá