Home Hardver Feltűnik a Samsung Galaxy S3

Tán még kis sem hűlt a Samsung Galaxy S, a Galaxy S2 teljesítményétől és méretétől sokan még keresik az állukat, máris itt az újabb csodálni való, a Galaxy S3 vagy SIII, kinek hogyan tetszik. Az információ csepegtetés most sem hivatalos: a fél internetet bejárta, hogy kikerült egy állítólagos „belső” Samsungos prezentáció egy slide-ja, ami a leendő zászlóshajó pár apó részletét tárja fel. A csapnivaló angolt akár még egy dél-koreai jó munkás ember is összehozhatta, a hamisítók biztosan ügyeltek volna a helyes (angol) írása, így mi most amellett tesszük le a voksunkat, hogy a slide igazi.

Lássuk a piszkos részleteket, amiket a homályos képről le tudunk olvasni:

  • 1,8GHz Exynos 4212 dual-core processzor
  • 2GB RAM
  • 12 megapixeles kamera
  • 4,6″ Super AMOLED Plus HD kijelző

 

Mit kapunk tehát? Semmi extravagáns négy – öt magos processzor, helyette inkább egy új és erős kétmagos modell. Valljuk be, valószínűleg elég lesz még jövőre is. Viszont RAM-ból kapott gazdagon az S3, ami nem is baj, hiszen az operációs rendszerek és a játékok mit sem szeretnek jobban, mint a friss, gyors RAM-ot felzabálni. A 12 megapixeles kameráról majd akkor lehet pontosabban nyilatkozni, ha megjelennek az első fotók (Galaxy Nexus által készített képek már szivárogtak ki állítólag…), nekem már az 5 megapixel feldolgozás is meghaladta a szemem képességét, biztos nagyon szép, nagyon éles, és nagyon nagy képeket lehet vele készíteni, bármilyen fényviszonyok között is legyünk. A kijelző hatalmas, sokan már az gondolják, hogy használatlanul nagy, én azt mondom, majd ha kezünkben lesz a készülék, meglátjuk.

Az új modellen minden bizonnyal az Android új – eddig még be nem mutatott – verziója, az Ice Cream Sandwitch fog futni. Alig várjuk, mind a készüléket, mind pedig a Google új operációs rendszerét.

Hasonló cikkek
2 hozzászólás to this post
  1. Végre egy Galaxy, amit nem fognak kopírozással vádolni az Apple-fanok. Hacsak menet közben almáék fel nem találják az ívelt tetejű-aljú téglalapot.

Szólj hozzá