Home Hardver Bemutatkozik az LG Optimus EX

Pár napja még csak találgatás volt az LG új okostelefonja, mára azonban már megérkezett a dél-koreai cég hivatalos közleménye is, ami megerősítette az elmúlt hét pletykáit és fellebbentette a fátylat az Optimus EX-ről.

Az új modellben az NVIDIA Tegra 2 dual-core processzora ketyeg 1.2GHz-en, mellé 1 GB RAM-ot rakott a gyártó. A Optimus EX operációs rendszere az Android 2.3 Gingerbread. A kijelző egy igen jó minőségű és szép képet nyújtó IPS panel. A készülék vékony, fémes borítás kapott, ennek ellenére igen könnyű telefonról beszélünk, a súlya nem éri el a 130 grammot sem, és csupán 9.65 milliméter „vastag”.

Az új Optimus HD felvételre alkalmas kamerát kapott, és hogy vissza is tudjuk nézni a videókat, arról a HDMI kimenet gondoskodik.

Hasonló cikkek
1 hozzászólás to this post
  1. Google – LG GT540 Optimus 2.3.5 CyanogenMOD 7 8GB SDHC Motorola Atrix 4G 2.3.5 CyanogenMOD 7 16GB SDHC XBOX Gamertag Puby23. telefont fogok venni meg heten es varom a velemenyeteket!Elosszor is szeretnem megkerdezni hogy az LG optimus GT540 nalatok garancia teren milyennek bizonyult.Nekem eddig egy LG telom volt ami 1 5ev alatt feladta a szolgalatot.Haveromnak is rossz tapasztalata van vele.Most pedig arra kerlek benneteket segitsetek nekem valasztani Nokia 5230 naviSamsung S5620 MonteLG GT540 OptimusGondolom az els esik ki nalam legalabb is kinezet wifi hiany Az arakat egyaltalan ne nezzetek hozza mintha mindegyik ugyan annyi lenne Keszulekarak uj el fizetes es h segakcios keszulekar lejart h segid szak eseten mennyibe kerul kb egy 2gb 4gb-os micro SD kartya?Egy navigacios-szoftver mennyi helyet foglal?

Szólj hozzá