Home Programok Friend Me – táblagépre optimalizált Facebook kliens

Bár egyre több androidos táblagép van már, a kifejezetten erre írt programok (vagy a felbontásukra optimalizált appok) száma még meglehetősen szerény. A Friend Me egy táblagépre (Honeycomb operációs rendszer alá) írt Facebook kliens. Akit nem elégít ki a webes Facebook, vagy egyszerűen jobban szeret alkalmazást használni rá, és rendelkezik táblagéppel, annak mindenképpen megéri rászánni egy – két percet az alkalmazásra.

Az alkalmazást a Locomo Labs készítette, akinek nem ez az első táblagépre optimalizált Android programja. A TweetComb például egy remek táblagépre készített Twitter kliens, a, Newsr pedig egy szintén Honeycomb-ra optimalizált hírolvasó.

Kattintásra a kép nagyobb lesz

Ahogy a többi program, úgy a Friend Me is minőségi alkalmazás. Nemcsak jól néz ki, de teljes funkcionalitást kínál. Mindent, amit a Facebookon meg tudunk csinálni, azt az appban is megoldhatjuk. Státusz frissítések, hozzászólások, albumok böngészése, sőt mivel az Android ezen verziója már támogatja a Flash-t, még a Facebookos játékokkal is játszhatunk, közvetlenül az alkalmazásban. A külső hivatkozásokat is megtekinthetjük a program segítségével, ha úgy gondoljuk, nem kell ezért megnyitni még egy böngészőt.

Kattintásra a kép nagyobb lesz

Mi sajnos Honeycombos tablet hiányában nem tudtuk tesztelni, akinek van bármi pozitív vagy negatív véleménye az alkalmazásról, ne tartsa magában.

Letöltés:

Hasonló cikkek

Szólj hozzá