Home Szoftver Screenshot rootolás nélkül az Android 2.3.3-ban

Bár sok dolog miatt imádjuk az Androidot, tény hogy vannak benne idegesítő dolgok. Ilyen például az, hogy egyelőre ahhoz, hogy képernyőfotót – screenshotot – készítsünk a telefonunkról kábel és pc nélkül root-olt telefon szükséges. Ez változik meg az Android 2.3.3-ban.

Azok a szerencsés felhasználók, akik Gingerbread-et futtató telefonnal rendelkeznek, várhatják a következő frissítési csomagot, amely megoldja a képernyőkép készítésének problémáját.

Azoknak, akik jelenleg rootolás nélkül töltik az életüket, és még az Android korábbi verziót futtatják nincs más választásuk, mint hogy az Android SDK-t használják arra, hogy képet készítsenek a telefon felületéről.

5 hozzászólás to this post
  1. Üdv!
    A Galaxi S-en a vissza gomb nyovatartása mellett a kezdölap gombot megnyomva lehet képernyőképet készíteni mindenféle külön alkalmazás nélkül is. A képeket automatikusan egy ScreenCapture mappába menti. A gyári 2.2 rom-mal működik, 2.1-el nem próbáltam.

  2. Kicsit körültekintőbben legközelebb.Ez már a 2.2-ben is benne volt,root-olás,kábel és sdk nélkül is.Visszanyíl+home gomb.

  3. biztos csak rootolt telón lehet? galaxy S-en nem kell, hogy rootolva legyen, és lehet csinálni screenshotot a képernyőről.

Szólj hozzá