Home Programok Mozi24 – moziba járóknak kötelező

A Mozi24 segítségével nem kell többet az újságok hasábjain keresgélni a mozik friss vetítési listáját, minden szükséges információt a tenyerünkbe varázsol. A Sanoma Budapest által készített minőségi android alkalmazás moziba járó és filmeket szerető embernek kötelező program.

Az app segítségével gyorsan áttekinthetjük az aktuális premiereket, megnézhetjük, hogy melyik moziban mikor vetítik a filmünket. A program képes térképre is felhelyezni a mozikat, így szemléletesebben láthatjuk, hogy melyik milyen messze van tőlünk – friss fővárosiaknak jól jöhet. A kiválasztott mozit a Mozi24 kérésünkre tárcsázza is, így tudunk könnyen jegyet foglalni.

A filmleírások mellett még kritikákat és képeket is találunk a programban. Aprópó kritika. A filmekhez tartozó képek minősége egy átlagos telefonon még tűrhető, egy nagyobb eszközökön, mint például a Galaxy Tab, már elég illúzióromboló pixel parádé tárul a szemünk elé.

Fájó hiányossága a programnak a közösségi hálók elmaradt  integrálása, pedig milyen jó lenne Facebookon vagy Twitteren megosztani egy kattintással a filmet, „Ki jön velem moziba?” címszóval. A második Android Workshop-on egy látogató vetett fel egy további – már kicsit bonyolultabb – hiányosságot: nem lehet jegyet rendelni vele. Ez persze jóval komolyabb és átfogó fejlesztést kíván, de biztosan megoldható lenne, és ahogy körbekérdeztük, kiderült,  elég sokan vevőek lennének rá.

A Sanoma tehát egy szép, minőségi alkalmazást készített, de bőven van rajta még mit javítani. A közösségi oldalak jobb támogatása, vagy az online rendelés, esetleg egy személyre szabható mozilista igen nagyot tudna dobni a programon.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá