Home Hírek Arcos mobil – Sony Ericsson Xperia Arc

A cég szupervékony telefonnal rukkolt elő, amely erőben nem szenved hiányt. Az Xperia Arc (tényleg ez a neve) központi egysége egy 1Ghz-es Qualcomm processzor, amely 512MB RAM-mal van megtámogatva.

Kijelzője 4,2 inches, ahogy illik multitouch, mely 854×480 pixelben pompázik. A képernyőről a gyártó azt mondja szebb mint az eddigiek, ők a „reality display” szavakkal dobálóznak. Amiben a Sony Ericsson még mindig jó az a kamera. A képek készítéséről egy 8.1 megapixel modell gondoskodik és az előzetes információk alapján nagyon jól muzsikál.

Amiért most még mindenki a Sony Ericsson új készülékéről beszél az a fizikai mérete. Csupán 8,7 milliméter vastag és 117 grammot nyom. A mérete miatt nem hagytak ki belőle semmilyen lényeges dolgot: USB, HDMI, Bluetooth, 3g és természetesen a WiFi is az „alapfelszereltség” része. Ami kicsit fájó pont, hogy az új modell nagyon kevés belső memóriával (512MB) rendelkezik. Ezt bizony az új programokkal nagyon gyorsan meg lehet tölteni. Szerencsére a modell memóriája bővíthető SD kártyával, a „szokásos” 32GB-ig.

1 hozzászólás to this post
  1. Szeva!

    Király az oldal, mostanában folyamatosan figyelemmel kísérem:)

    Mivel teló vásárlás előtt állok- és a mérleg Iphone vs. Android terén
    az utóbbi felé billen 🙂
    NAGYON teszik ez az új Xperia!
    Ha az X10-ben lett voln multitacss, biztos hogy már azt nyúznám…

    Várom az ARCOT!!! 🙂

Szólj hozzá