Home Hardver Motorola Xoom – első Honeycombos tablet

A Las Vegas-i CES-en mutatta be a Motorola a már nagyon várt táblagépét. Az eszköz az első, amely megkapja az Android legújabb, 3.0-as verzióját.

A szakújságírók szerint a Xoom lehet az első Android tablet, amely megszorongatja az Apple iPad-jét. Hiába jött ki a Samsung korábban a Galaxy Tabbel, az igazából egy nagyra nőtt telefon (maga az eszköz is telefon-nak mondja magát egyébként). Ráadásul a Galaxy Tab nagy valószínűséggel nem kaphatja meg az Android 3.0-t, mivel a hardver nem teljesíti a szükséges minimumot.

A Xoom névre hallgató gépnek 10,1 colos a kijelzője, felbontása 1280×800. Két kamerája van, az elől lévőt természetesen a webes csetelésekhez, vagy telefonálásokhoz lehet használni. A készülék lelke egy dual-core-os 1GHz-es Nvidia Tegra 2 processzor. A Xoom képes az 1080p filmeket is lejátszani, így természetesen HDMI port is van rajta. Belső tárhelye 32GB-os, de ez később sd kártyával bővíthető. Első megjelenése márciusban lehetséges Amerikában.

Hasonló cikkek
5 hozzászólás to this post
  1. “Ráadásul a Galaxy Tab nagy valószínűséggel nem kaphatja meg az Android 3.0-t, mivel a hardver nem teljesíti a szükséges minimumot.”

    Mármint milyen minimumot? A Honeycombnak nincs hivatalosan semmilyen minimális hardverigénye.

Szólj hozzá