Home Programok Frissült a Seesmic

A Seesmic az egyik legnépszerűbb Twitter kliens Androidra, magam is nyúztam jó ideig. Az utóbbi időben viszont nem nagyon hallottunk felőle, augusztusban volt az utolsó frissítés. Ez egyfelől jó is, hiszen azt jelenti, hogy a klienset jól eltalálták, és egy használható verzió van a Marketben. A hivatalos twitter app és a nagyon jól fejlődő TweetDeck azonban valószínűleg nem egy felhasználót csábított már el a porosodó Seesmic userek táborából.

Most viszont kigördítettek egy jókora updatet a fejlesztők. A leglátványosabb változás maga a felhasználói felületen van, alaposan modernizálták, átszabták. A Seesmicbe immár a Twitter és a Buzz  mellett beköthetjük – a nem túl ismert – Salesforce Chatter üzleti fiókunkat is.

További változások, hogy könnyen beilleszthetjük a twittünkbe a felhasználónk nevét, a „@” jel után a program képes automatikusan kiegészíteni azt, amit gépelünk. Változott a csatolt állományok kezelése is, most  már csak akkor tölti fel a program a fotókat, ha tényleg kipostoljuk a twittet. A Seesmicből immár közvetlenül meg tudjuk változtatni saját twitter profilképünket.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá