Home Hírek HTC Desire HD a Telenornál

Mától kapható a Telenornál a HTC Desire HD készüléke. A Desire HD értelemszerűen a Desire egy felpumpált verziója, nagyobb kijelzővel, jobb kamerával.

A Desire HD-nek óriási, 4,3 inches érintőkijelzője van – összehasonlításképpen, a Desire-nek csak 3,7. A nagy kijelző elsőre túl soknak tűnhet, de ha az ember hozzászokik, a többi mobil kijelzője lesz túl kicsi. A nagyobb kijelzőn sokkal élvezetesebbek a nagy felbontású filmek és játékok. Természetesen a nagyobb helyen a virtuális billentyűzet is kényelmesebb, kevesebb rajta a félreütés.

A méretet és a kamerát leszámítva egyébként nem különbözik jelentősen a Desire és a Desire HD, mindkettőnek 480×800 pixeles felbontású a kijelzője, mindkettőben van gyorsulásmérő, közelségérzékelő, illetve  multi-touch támogatás is. A két telefon processzora is megegyezik, mindegyikben a jól ismert és bejáratott Qualcomm Snapdragon 1 GHz-es cpu teljesít szolgálatatot.

A készülék ára elég borsos, különösen az akciós HTC Desire-hez képest. A Desire HD Mobilkvartett 1000, illetve 3000 előfizetéssel is 132 990 Forintba kerül.

További részletek a készülék oldalán találhatóak: http://www.telenor.hu/mobiltelefon/htc/desire_hd/

A Desire HD jelenleg csak a Telenor flagshipekben kapható (Győr, Pécs, Debrecen, Törökbálint, Astoria, Mammut) – via @Telenor_hun

Szólj hozzá