Home Játékok A (múlt) hét játéka – Cestos 2

A Cestos 2 értelemszerűen a Cestos folytatása, amely még tavaly jelent meg, és nagyon hamar népszerűvé vált az Android felhasználói között. A Cestos nem egy önálló játék, hanem az interneten játszhatunk mások ellen. Avatart állíthatunk be magunknak, megkereshetjük ismerőseinket, szóval minden benne van amire csak gondolni lehetett.

A játékok során kapunk pontokat, amelyeket természetesen a rendszer elmenti. Ami még jobb, hogy egy központi rendszert használ (OpenFeint), így ha telefont váltunk a pontjainkat vihetjük tovább az új telefonunkra. Lehetőségünk van 2, 3 illetve 4 játékost igénylő játékmódba beszállni.

Ha ezt eldöntöttük, a rendszer sorsol mellénk játékost, vagy játékosokat, illetve egy játékmódot is sorsol számunkra. Ha nyerünk, XP és coin a jutalmunk. A coinból tudjuk később saját avatarunkat csinosítani.

A Cestos azért is izgalmas, mert azon túl, hogy ismeretlenekkel sorsol össze, még a játékot is véletlenszerűen választja ki. A lényeg egyébként általában ugyan az, több pontot  szerezni adott körök alatt, mint a többiek. Van ahol csillagokat kell gyűjteni, van ahol egy céltáblába kell pontosan belehelyezni a golyókat. Persze mindezt egyszerre, egy időben a többiek ellen. Ha akarjuk, játék közben még beszélgethetünk is a társakkal. A program fejlesztése nem állt le, sok elvarratlan szál van még a felületén, de időtöltésre tökéletes.

2 hozzászólás to this post
  1. A játék lényege, hogy legyőzd az ellenfeleket 🙂

    Egyébként nem csak 1 játék van, hanem több is, azok közül is véletlenszerűen sorsol.

Szólj hozzá