Home Programok Itt a Skype Androidra

Alig pár órája landolt a Marketben a Skype ingyenesen letölthető Androidos verziója. Az alkalmazás “teljes értékű”, a legfontosabb funkciók már az első kiadásban elérhetőek. A chat mellett a wifi-n és mobilneten keresztüli Skype-to-Skype hívások is működnek. Ezen felül a  Skype-os kontaktokat szinkronizálhatjuk a telefon saját kontaktlistájával.

A Skype futtatásához Android 2.1 vagy Andriod 2.2 kell, de van pár új telefon modell, amin még nem működik a program. Az app nem kicsi, 10 megabyte-os a telepítője, és sajnos egyelőre nem támogatja az SD kártyára való mozgatást.

Frissítve:

HTC Legend és Samsung Galaxy S alatt elképzelhető, hogy nem megy. Galaxy Spican működik a program, bár zavaró dolgok azért van, a főablakból például csak úgy tudunk kilépni, hogy ha hosszan nyomjuk a menü “home” gombot. A beszámolok szerint Legend és Pulse mobilokon is működik.

Frissítve2:Készítettem pár képet kedvcsinálónak. Az programról még annyit, hogy azért még erősen a használhatóság határán van. Értetetlen számomra az is, hogy miért kellet a My info tab alá rejteni a kilépés menüjét is. (Csak azon a fülön megnyomva a menüt látható a “Sign out” felirat.) Ezektől eltekintve teszi.

Letöltés annak aki nem találja a Markeben (verzió: 1.0.0.538):

35 hozzászólás to this post
 1. Samsung Galaxy S-en megy ugyan, de borzasztóan lassú. Telefonálni nem lehet vele. Skype to skype-ot néztem. Kicsöng, a kapcsolat létrejön de hang sehol nem jön ki belőle. Hívás után a telefon összeomlik és csak aksi eltávolításával lehet életre kelteni.

 2. Teszteltem Samsung Galaxy 3-on és az eredmény itt is elkeserítő. Bármilyen funkciót szeretnék használni (chat,hívás, hívás fogadás, chat megnézés) azonnal leáll a működése és csak kényszerbezárással lehet tovább lépni.

 3. emulaltam az USA T-mobile-t es siman letoltottem a marketbol, de a nokiaprogramok.hu-n a “hasznos android programok” topikba valaki belinkelte egy rar-ban….

 4. T. Androidos TÁRSAK!

  Nekem Samsung Galaxy Spica GT-I7500 telefonom van.
  A skype működik rajta, csak “jelzőhangot” nem tudok hozzárendelni.
  A Samsung a RINGLEADER program telepítését ajánlotta, de ez nem oldotta meg a problémát.
  A szinkonizálással (beállítással) is lehet néha valami kínja a telefonnak, mert mintha nem futna állandóan a szinkronizálás. Ezt onnan gondolom, hogy az sms-nél és az email-nál néha kell szinkronizálnom, akkor jön meg az üzenet.
  Ha VALAKINEK lenne ötlete, nagyon megköszönném.
  És ha egy mód lenne “MAGYARUL” írjatok, mert nem vagyok telefonzseni!!
  Egy másik fórumon már érdeklődtem, de még eredmény nincs.

  Előre is köszönöm BÁRKI segítségét:
  Gábor
  gyurikgabor@gmail.com

 5. galaxy spica 5700i mobilomon 2.1 frissitéssel tökéletesen működik.Kicseng,igaz halkabban a csengóhangnal,a hivas nem szaggat,ez a net sebességétől is függ,de leginkabb WI-FI-n hasznalom…nagyon jo…

 6. Nekem most lesz androidos telóm, ha felrakom úgy telefonálok a partnereimmel mintha hívnám őket?? És ehez milyen net csomag javasolt? (t-mobile)

 7. ha sokat használod a lakáson és munkahelyen kivul (értsd: ott ahol nincs wifi) akkor érdemes legalább 500mb-os csomagot választanod.

 8. Nagy Zoltánnak!
  Szia Zoli. Nekem mostmár jól működik.
  42/312-137, 20/542-3653. Ha akarsz hívjál.

  BUÉK!!! Neked és MINDENKINEK:
  Gábor

 9. Sziasztok!
  Már annyi helyen kerestem, de sehol nem engedi letölteni a skype-ot.
  Mindenhol kéri h milyen típusú telefonra szeretném letölteni,azt meg sajnos nem engedi h beállítsam. Tudnátok segíteni?

 10. sziasztok.nemrég vásároltam GT P1000-es Tabet.egyetlen gondom,hogy Skype-ot nemtudom felvarázsolni rá.ha Getjar-ról töltöm,install után : Skype could not be installed.Free up some space and try again : hibaüzenet jelenik meg.egyedül csak Skype-ot nemtudom feltenni.elkelne egy kis segítség,mert nem olvasok,és nem beszélek angolul.előre is köszi.

 11. Sziasztok!
  Nekem tablet pc-m van el is indul rajta de valamiért nem jelentkezik be.
  Valakinek valami ötlet?

 12. Xperia mini-n remekül működik csak azt nem tudom,hogy az üzeneteket,hogy tudom törölni a skype-ból.
  Ha tud valaki segítsen.
  Előre is köszönöm!

 13. Szeretném telepiteni a sypot a Maxell tablett c7-re.Azt írja ki nekem a gépem,hogy még nem hasz náltam a google play bevásárlo fehér táskálját.Ha valaki tud segitsen.Köszönöm.

 14. Sziasztok!

  Kérlek segítsetek.
  Olyan problémám lenne, hogy a Samsungomba a skyp-ból nem tudom kitörölni az üzeneteket. Fontos lenne!!!!
  Ha van esetleg valami ötlet nagyon megköszönném a segítséget!!

Szólj hozzá

%d blogger ezt szereti: