Home Hírek Új Vodafone mobil: Vodafone 945

A Vodafone idén mutatta be első „saját márkás” Androidos készülékét, a Vodafone 845-öt. A cég most a mobil újabb verzióját jelentette be, a Vodafone 945-öt.

Az olcsó mobilnak itthon is nagy sikere volt. Kártyás csomagban már 30 ezer forintért elhozható volt, és cserébe olyan szolgáltatásokat kínált, amelyet eddig csak a jóval magasabb árfekvésű mobilok tudtak. Persze voltak és vannak is a telefonnak gyenge oldalai, de ennyi pénzért ezen túl kell lépni.

A cég frissítette a telefont, és kicsit jobb köntösbe is öntötte azt. A Vodafone 945 modernebb és jobban kezelhetőbb, kapacitív és multituoch kijelzőt kap, 3,2 inch méretben – a régi modellnél a rezisztív kijelző volt az egyik fájó pont. A felbontása valószínűleg 240×400 pixel lesz. A telefon egy 5 megapixeles, vakuval felszerelt kamerát kap, belső memóriája pedig 300 MB lesz, ami természetesen SD kártyával bővíthető, egészen 32 GB-ig. A készüléken várhatóan az Android 2.1-es verziója fog szolgálatot teljesíteni. Szürke és fekete színekben lesz elérhető.

Itthoni forgalmazásáról jelenleg nincs pontos információnk, a hírek szerint várhatóan még karácsony előtt a boltok polcára kerülhet, és egy jó árazással az ünnep egyik legnépszerűbb telefonja lehet.

Szólj hozzá