Home Hírek Rövid hírek

Íme pár rövid hír különböző témában:

  • Hamarosan elérhető lesz a WolframAlpha natív, Androidos alkalmazása. Az app fizetős lesz, és minimum 1.6-os Android kell a futtatásához. Megjelenése október elején várható.
  • Új verzió jelent meg a Mozilla által készített Fennec böngészőből. Az app már pre-beta státuszban van, és frissíthető, így ha új verzió jön ki, már nem kell manuálisan telepíteni. A program még mindig elég óriásinak számít, telepítéskor több mint 30 megabyte-ot foglal el, és a telepítője is több mint 10 megabyte. Szinkronizálható az asztali Firefox-al és kiegészítők is telepíthetőek. Ettől eltekintve a beszámolók szerint a program még meglehetősen gyakran fagy. Letöltés itt.
  • A Rovio által készített Angry Birds igen népszerű lett Androidon is, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a letöltések száma már átlépte az egy milliót. Ráadásul a játéknak még csak egy előzetes teszt verziója érhető el, 15 pályával. A teljes verzió a közeljövőben várható.
  • Rivális Android Marketet indítana az Amazon. A hírek szerint a cég Androidos alkalmazás boltot szeretne, egyelőre csak az USA-ban. Részletek.
  • A Wall Street Journal szerint heteken belül forgalomba kerülhet a Dell 7 inches Androidos tábla pc-je. Az eszköz Nvidia Tegra 2 processzor köré épül, van benne kamera és Android 2.1 fut rajta. Részletek

Szólj hozzá