Home Hardver Elstartolt a Motorola Droid X

Az Egyesült Államokban tegnap megjelent a Motorola Droid X, amely a  – reményeik szerint – cég következő nagyágyúja lesz. A sok Androidos készülék közül sokak szerint a korábbi Droid a legjobban összeépített telefon, viszont a szoftvere kicsit butácska. Ha a Motorola kicsit is olvasgatta a fórumok, és javította a hibákat, nem kizárt hogy a Droid X sikertelefonja lehet.

A Droid X 2.1-es Androiddal a felületén érkezik, de a Motorola szerint még nyáron érkezik a frissítés, amikor is megkapja a készülék a Google legfrissebb verziószámú Android OS-ét, a Froyot.

A telefon 4,3 hüvelykes – természetesen – kapacitív kijelzővel érkezik, amely 854×480 pixeles felbontású. Kamerája alkalmas a 720p videorögzítésre is, amelyet az 1 gigahertzes Texas Instruments OMAP ARM processzor garantál. Tárhelyből nem lesz hiány, a telefon 24 GB hellyel gazdálkodhat. Ezen felül az összes többi „átlag” képességeket is természetesen tudja. Kiemelni talán még azt lehet, hogy a készülék képes Wi-fi hotspotként üzemelni úgy, hogy a saját 3G hálózatát osztja meg.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá