Home Programok iGO már Androidon is

A Nav N Go portolta Androidra is a népszerű navigációs termékét, az iGO-t. A szoftver immár az iPhone,  és a Windows Mobil mellett már a Google Android operációs rendszerén is elérhető.

Lukács Andrej, a Nav N Go kelet-európai kereskedelmi vezetője így nyilatkozott az ügyről:

„Az okostelefonok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek mind az egyéni felhasználói, mind vállalati szinten, és ezen eszközök használatának elterjedésével biztosítanunk kell, hogy partnereink versenyképesek maradjanak ezeken a platformokon is. Ezért a támogatott operációs környezetek listáját tovább bővítjük az Androiddal” – mondta Lukács Andrej, a Nav N Go kelet-európai kereskedelmi vezetője.

A szoftver terjesztése az Apple-hoz hasonlóan a platform saját  piacterén keresztül, azaz jelen esetben a Google Android Marketen keresztül történik. Windwos Mobile-on továbbra is csak offline, azaz microSD kártya segítségével telepíthető a szoftver. Az iGO-t Androidos készülékeket mindenféle segédeszköz és extra program nélkül telepíthetjük, a világ bármely pontjáról. Arra nem árt odafigyelni, hogy a telepítést (azaz a letöltést) ne 3G alól végezzük, hiszen a teljes navigáció több gigabyte is lehet.

Hasonló cikkek
2 hozzászólás to this post
  1. Érdekes a terjesztés része, hogy egy magyar cég milyen országból éri el a fizetős piacteret, miért ezt a költséges terjesztési módot választották és tartanak-e az innen kikerülő kalózverziótól.

  2. […] Nav N Go után a Garmin is az Android felé fordul. A Garmin által kiadott pdf-ben ugyanis arról lehet olvasni, […]

Szólj hozzá