Home Hardver Sony Ericsson Xperia X10

Leleplezte a SE az új, Androidos telefonját, a Sony Ericsson Xperia X10-et. Korábban mindenki X3-ra tippelt, ez nem jött be, de ettől eltekintve nem sok mindenben tévedtek a korábbi híresztelések.

A telefon 1 GHz-es Qualcomm Snapdragon processzor köré épül, ekkora nyers erő mellé bőséges memóriát is kapott, 1 GB RAM-ot egészen pontosan. A dobozban 8 GB-os SD kártyát találnak az új tulajdonosok, de természetesen nagyobbat is kezel a készülék. A kijelzője 4 inches, 480×854 pixel felbontású, kapacitív és természetesen érintőképernyős. A kamera sem változott, 8.1 megapixeles, autófokuszos, led-es, és minden amit már a korábbi cyber shot mobilokban megismertünk. Wifi, GPS, bluetooth, 3.5 jack és a többi alap dologgal is rendelkezik.

Sajnos a telefon egyelőre nem a legfrissebb Android 2.0-val kapható, 1.6-al forgalmazzák. Később biztosra vehető, hogy lehet majd updatelni az új operációs rendszerre.

Sajtóanyag: http://www.sonyericsson.com/cws/corporate/press/pressreleases/pressreleasedetails/xperiax10pressreleasefinal-20091103

Hasonló cikkek

Szólj hozzá