Home Hardver Megérkezett a T-Mobile Pulse Magyarországra

Holnaptól elérhető, és vásárolható a T-Mobile saját Androidos telefonja, a Pulse. A készüléket a Huawei gyártja, nagyméretű, 3.5″ kijelzőt kapott, 3,2 megapixeles kamerával, Wifi-vel, bluetooth-szal, és GPS-szel is rendelkezik.

Ami a legjobb, az talán az ára, hiszen a T-Mobile a készüléket 2 éves hűséggel, 49,990 forintért adja. Holnap a kártyás ár is elérhető lesz a cég oldalán, és természetesen itt is. A Pulse-t kizárólag nyolc európia országában forgalmazzák, köztük Magyarországon is. A telefonnal a cég célja egyértelműen az, hogy az Android-os készülékeket sokkal nagyobb tömeg számára tegyék elérhetővé, ez látható az árán is, jóval az Apple iPhoneja alá mentek vele.

Részletek:

keszulek_pulse
Méretek: 135×62,5×13.5 mm
Tömeg: 135 gramm (akkumulátorral)
Operációs rendszer: Google Android 1.5
Processzor: 528Mhz-es Qualcomm MSM7200A
ROM: 512MB
Kijelző: 3.3 HVGA, 320 x 480
Bővíthetőség: microSDHC 16GB-ig
Fényképező: 3,2 megapixel
WLAN: 802.11b, 802.11g (54Mbit/s)
Bluetooth: Bluetooth 2.0
Egyéb: GPS, HSDP, HSUPA

Részlet a sajtóközleményből:

A Huawei-jel együttműködésben gyártott, fényes fekete borítású készülék 3,2 megapixeles autofókuszos kamerával, 3,5” méretű, 480×320 pixel felbontású érintőképernyővel, HSDPA (7,2), HSUPA (5,76), bluetooth, Wi-Fi, GPS és G-Sensor (mozgás, elfordítást érzékelő) funkciókkal, valamint SD-kártya bővítőhellyel, gömb alakú navigációs gombbal rendelkezik. A számos funkcióhoz igazodva a készülékbe nagy teljesítményű, 1500 mAh-es akkumulátor került, amely hosszabb üzemidőt biztosít, mindezt egy vonzó, csupán 13,5 mm vékony készülékházban. A készülék a gyártói adatok szerint akár 3,5 órás beszélgetési és 300 órás készenléti időt is kínál, maximum 16 GB -os memóriabővítési lehetőséggel rendelkezik és az Android 1.5 operációs szoftver fut rajta.

A készülékre előre telepítetten megtalálhatók a Google legnépszerűbb szolgáltatásai, emellett az Androidos alkalmazások egyre bővülő köréből is válogathatnak az ügyfelek. Az átgondolt, ujjal könnyen kezelhető, a felhasználó igényeihez szabható menünek, az érintőkijelzőnek és a gömb alakú navigációs gombnak köszönhetően a készülék használata egyszerű és élvezetes.

Videó:

Hasonló cikkek
4 hozzászólás to this post
  1. […] This post was mentioned on Twitter by billsuxx, Android Blog. Android Blog said: Holnaptól vásárolható a T-Mobile Pulse http://bit.ly/Ej2v3 […]

  2. Köszi az észrevételeket, majd megpróbálunk jobban odafigyelni. („csak az nem hibázik, aki nem dolgozik”)

Szólj hozzá