Home Sajtóközlemények Okostelefon Akadémia 4.

Közeleg 2013 vége, de az év (és a Telenor) még legalább 1 remek rendezvényt tartogat számotokra! November 27-én rendezzük az idei év utolsó Okostelefon Akadémiáját, amelyre ismételten sok szeretettel várunk benneteket. A legutóbbi könnyed játékos téma után, most a KERESÉS fogalma kapja a főszerepet.
Hogyan változtatták meg az okos eszközök a keresés fogalmát? Hogyan keresünk? Mit keresünk? Hol keresünk? MENNYIT keresünk? Milyen technológiák, algoritmusoksegítik a legjobb találatok elérését? Ha ma az okos eszközök megpróbálják kitalálni következő kérdéseinket, mit tartogat a jövő?

A fenti témákat meghívott szakértőinkkel, többek között Jóföldi Endrével a Precognox ügyvezetőjével, és a kereses.blog.hu szerzőjével járjuk körül, aki a kontextus alapú keresésről, a keresés külföldi, és hazai kísérleteiről mesél majd. Jelen lesz Pintér Róbert, az eNET mobil kutatások vezetője is, aki az okostelefonok, és a piackutatás módszereiről beszél majd. Az előadások közül természetesen nem maradhat ki a Google, mint korunk egyik legnépszerűbb keresője Dojcsák Dániel, a HWSW újságírójának ígéretes előadásában, illetve a Firefox OS keresésben nyújtotta előnyeire is fény derül Dencs Gábor előadásában. És ha már keresés… adatokon, eseményeken, és hasznos információkon, célpontokon kívül az utóbbi években már a társkeresés sem tabu téma. Berényi Konrád az onlinemarketing.blog.hu szerzője beszél a társkeresés XXi. századi mobilos megoldásairól. Gyurkó Szilvi az UNICEF applikációjának bemutatásával szembe megy témánknak: nem kell keresni, itt a témában mindent megtalálsz! Az est végéhez közeledve Várnagy Priszcillától megtudhatjátok, hogyan keres egy startup – azaz mit kell tenni, ha van egy jó ötletetek, már csak egy befektető hiányzik. A színpad záróeseményeként egy izgalmas keresőversenyen vehettek részt, illetve izgulhattok az Okostombola sorsoláson! 🙂

A rendezvény EXPO területére ismét a legmenőbb gyártók hozzák el újdonságaikat, illetve a keresés témájához kapcsolódó hazai fejlesztőcsapatok munkáival ismerkedhettek meg – a legérdekesebb megközelítésben.

A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött: részvételi szándékotokat jelezzétek az oa@eurolex.hu email címen, OA4 tárggyal! Regisztrációkat 2013. november 26. 17:00-ig dolgozunk fel.

Szólj hozzá