Home Sajtóközlemények Karácsonyi hangulat okostelefonon és táblagépen

Habár a karácsony mindig sok feladattal és felkészüléssel jár, mégis számos család életének központi eseménye. Az elmúlt néhány évben már a technológia is sokat segít abban, hogy a karácsony minél kevésbé az idegeskedésről, és minél inkább az örömről, a boldog együttlétről szóljon. A Microsoft ezért számos programot ajánl a felhasználók figyelmébe, amelyek valamilyen módon szebbé tehetik a szeretet ünnepét.

Apa, tényleg a Mikulás hozza az ajándékokat?” Azok, akik szeretnék bebizonyítani gyermeküknek, hogy igen, a Santa Calls alkalmazás segítségével megtehetik ezt, hiszen felhívathatják magukat a jó öreg, piros sapkás, szakállas Mikulással.

Az Advent Calendar alkalmazás segítségével adventi naptárunk a telefonunkon mindig velünk lehet. A 24 kisajtó számos kedves meglepetést rejt, amelyeknek a gyerekek garantáltan örülni fognak. Amiatt sem kell aggódni, ha a türelmetlenek előre felnyitják az összes ajtót 24-ig, hiszen az app könnyűszerrel újraindítható és újrakonfigurálható, így ismét új meglepetések rejtőzhetnek a virtuális naptárban.

Az előbbi két fizetős alkalmazás után egy ingyenes: A karácsony a szeretet ünnepe, nem csoda hát, hogy számos mosolygós képet készítünk ilyenkor szerelmünkkel, családunkkal, barátainkkal közösen. Amennyiben unjuk már a szokásos fotókat, a North Pole Photo Booth segítségével könnyűszerrel feldobhatjuk ezeket vicces Mikulás-motiívumokkal, pl. Mikulás-szakállt,  botot vagy sipkát adva a portrék szereplőinek.

Via Microsoft

Szólj hozzá