Home Játékok Megjelent a Cut the Rope

Ahogyan délután már jeleztük, hosszú várakozás után megjelent a Cut the Rope népszerű játék androidos verziója. Az alkalmazást egyelőre ne keressük az Android Marketben, vagy az Amazon App Store-jában, a fejlesztők a GetJar rendszerét választották a játék terjesztésére.

A játék fejlesztője még márciusban hozott nyilvánosságra egy videót, amin már futás közben volt látható a játék előzetes verziója, de azután viszonylagos csend lett. A hét elején már újra csepegtettek információkat a különböző csatornák, de megerősíteni senki nem erősítette meg. A hivatalos megjelenésig tehát sokat kellett várni, de kijelenthetjük, hogy megérte, a termék minőségi lett, igazán élvezetes órákat fog okozni azoknak, akik szeretik az ilyen stílusú játékokat. (Kalóz verziók, házi portolások és kezdeti verziók már korábban is elérhetőek voltak azoknak, akik vevők az ilyenre, de a teljes verzió csak ma jelent meg.)

Na de miről is szól a játék?

Adott egy nagyon aranyos béka, akihez el kell juttatnunk a cukorfalatokat. Ehhez köteleket kell elvágnunk, lehetőleg úgy, hogy a pályán lévő csillagokból minél többet összeszedjünk. A csillagok később fontos szerepet kapnak, hiszen az új epizódokat ezekkel tudjuk „kinyitni”. A kötélvágás természetesen nem olyan egyszerű, mint ahogy azt gondoljuk, ahogy haladunk előre, egyre több kötél és egyre több fejtörő kerül elénk. A pályákon később lesznek bizonyos elemek ,amelyek segítségünkre vannak,  de persze olyanokkal is találkozunk, amik nehezítik csak a dolgunkat.

A ZeptoLab népszerű játéka több mint 170 pályát tartalmaz, ahol egyszerűbb, és bonyolultabb feladatokat kell megoldanunk. A játékot innen tudjátok ingyenesen letölteni: http://www.getjar.com/cut-the-rope-free

A kiadás reklámokat tartalmaz, így várható, hogy a Marketen, vagy az Amazon App Store-on hamarosan felbukkan egy fizetős, de hirdetésektől mentes verzió. Pár száz forintot biztos megér.

 

2 hozzászólás to this post

Szólj hozzá