Home Hardver Ismét Windows Phone az LG-től?

Az LG nem túl sikeres Windows Phone próbálkozása óta már több mint öt év eltelt. Amióta azonban felhagyott a Microsoft operációs rendszerét futtató készülékek gyártásával, időnként mindig felbukkan egy-egy fotó, vagy hírmorzsa, ami arra enged következtetni, hogy talán nem adták még fel teljesen.

Az eltelt 5 év alatt a Windows Phone azonban sokat fejlődött, és az LG, úgy látszik, úgy értékelte, hogy itt az ideje újra beszállni a versenybe. Ha így tesznek, nem lesz könnyű dolguk, a Nokia, vagyis a Microsoft a Lumia modellekkel uralja a WP piacát.

A szóbeszédek szerint az új készülék az amerikai Verizon Wireless-nél startolna (bár az is elképzelhető, hogy csak ott lenne kapható, de akkor túl nagy elterjedésre nem lehet számítani), Windows Phone 8.1-gyel, ami később Windows 10-re frissíthető lenne.

 

lgwindowsphonetelefon

Sok információ nincs, egyelőre mindösszesen egy kép, ami alapján egy 5 hüvelykes, maximum HD kijelzővel felszerelt 4G/LTE képes készülékre számítunk. Az persze továbbra is jó kérdés, hogy miért venne bárki LG-s Windows készüléket, tud-e bármi extrát ajánlani a dél-koreai vállalat.

 

Szólj hozzá