Home Programok Itt a hivatalos reddit AMA alkalmazás

(iOS) A Reddit-en minden fent van, még az is ami nincs. A portál egyik legnépszerűbb szekciója talán mégis az AMA (Ask Me Anything), ahol néha híres, de esetenként teljesen ismeretlen, mégis érdekes történettel rendelkező személyektől lehet kérdezni. Ilyenkor persze, főleg a legnépszerűbb AMA-k esetén rengeteg kérdés érkezik, és hamar olyan kusza lesz az egész topic, hogy nehezen értelmezhetőek a lényegi részek.

Ezen a problémán segít a most kiadott Reddit AMA app, amivel könnyedén tudjuk átnézni az éppen futó AMA-ket, kérdezhetünk mi is, szavazhatunk a nekünk tetszőkre, és böngészhetjük a korább interjúkat. Az app segítségével könnyedén tudunk szűrni az AMA témák között, így például ha minket a játékhoz kapcsolódó interjúk érdekelnek, elég csak a bal felső részen kiválasztani a megfelelő kategóriát. Az interjú oldal elején megtaláljuk az AMA összefoglalóját, alatta pedig a kérdéseket két részre bontva, amit kérdeztek, és amit már megválaszoltak.

IMG_1999 IMG_2001 IMG_2002

A Reddit AMA ingyenes letölthető, egyelőre csak iOS készülékekre, de a hírek szerint hamarosan Androidra is elérhető lesz.

appstore

Hasonló cikkek

Szólj hozzá