Home Hardver Bejelentették a HTC One M8 for Windows-t

Nemrégiben hivatalosan is lerántották a HTC új Windows Phone készülékéről a leplet. A fejlesztésbe, és a név kitalálásába nem kellet sok energiát és pénzt ölnie a cégnek, az új modell ugyanis a HTC One (M8) for Windows. Tehát ez ugyanaz az M8-as modell, amin már az Android jó ideje futkorászik.

A fém burkolat alatt jelenleg a legerősebb Windows Phone hardver dübörög. Központi egysége a Qualcomm Snapdragon 801, amely 2.3 GHz-en pörgő négy magos modell. A kijelzője 5 hüvelykes, full hd felbontású, tehát pixeleket biztosan nem fogunk számolgatni rajta. A készülékben nem kevesebb mint 2 GB RAM található, beépített tárhelye 32GB, amely sd kártyával még bővíthető. Kapcsolatot a külvilággal számos módon tud létesíteni, a szokásos mobil és wifi chipek mellett említést érdemel a 4.0-s bluetooth (aptX támogatással), az NFC, a micro USB, és vele együtt a Microsoft Project My Screen, aminek segítéségével a készülék kijelzőjét a számítógépen is kezelhetjük.

HTC_One_windows_phone

A HTC One nemcsak a nyers erő miatt lehet büszke készülékére, olyan extra ínyencségek is helyet kaptak rajta, mint az igazán jó minőségű dual hangszóró HTC BoomSound technológiával. A készülék hátlapján HTC UltraPixel technológiát használó kamera található, BSI szenzorral, full hd videó felvételre és igazán remek képek készítésére is alkalmas. A HTC az Androidra készített fotó szoftvereket is portolta a Microsoft operációs-rendszerére. A képek feldolgozását itt is a HTC ImageChip 2 végzi, ahogy az androidos testvérénél. A készülék tehát felveszi a versenyt a Nokia PureView technológiájával.

Amerikában a Verizon szolgáltató ügyfelei örülhetnek igazán, ők ugyanis most kedvezményesen megvásárolhatják, 100 dollárért (29 dollár / hó, 2 éves előfizetéssel) már hazavihető a HTC új telefonja. A megjelenés után nem sokkal az AT&T is bejelentette, hogy hamarosan az ő kínálatukban is elérhető lesz.

Szólj hozzá