Home Hardver Megérkezett a Samsung Galaxy Alpha

A Samsung bemutatta a Galaxy család legújabb okostelefonját, a Galaxy Alpha-t, amelynek legszembetűnőbb dizájn eleme a kompakt készüléket keretező fém szegély. Elegancia és praktikum találkozása: a Galaxy Alpha optimális kombinációja a stílusnak és a csúcstechnológiának.

A Galaxy Alpha tervezésénél minden felhasználói elvárást figyelembe vettünk. A kifinomult köntösbe bújtatott okostelefon a funkcionalitást sem nélkülözi: a lenyűgöző fémkeret és a vékony, könnyű külső olyan teljesítményt és funkciókat rejt, amelyet a felhasználók minden Galaxy okostelefontól elvárnak” – mondta Kunos Balázs, a Samsung mobil és digitális képalkotási üzletágának igazgatója.

Dizájn, …
Az elegáns és kompakt kialakításra koncentrálva a Samsung egy teljesen új megközelítést alkalmazott a Galaxy Alpha dizájnjának tervezése során. Stílus vagy funkcionalitás? Nem kell kompromisszumot kötni, ugyanis a Galaxy Alpha fém kerete, az elegáns ívelt szegélyek, valamint a puha hátlap tökéletes egységet alkotnak, a matt hátlap és a szegély fémes csillogása tökéletesen kiegészítik egymást. Emellett 6,7 mm-es vastagságával a Galaxy Alpha az egyik legvékonyabb Galaxy készülék, amely egyedülálló, kompakt kialakításával teljes mértékben beleolvad a felhasználók kezébe.

… és ami mögötte van
A külcsín ellenére a Galaxy Alpha teljesítménye és funkciói minden felhasználót képesek lenyűgözni. A ragyogó 4,7″ HD Super AMOLED kijelzővel, továbbfejlesztett, valós idejű HDR-fotók készítésére képes kamerával felszerelt készülék páratlan vizuális és fotó élményt kínál a felhasználók számára. A Galaxy Alpha okostelefonban ráadásul minden vadonatúj, népszerű funkció megtalálható, azaz elérhető az ultra energiatakarékos üzemmód, az S Health, az ujjlenyomat-olvasó, valamint csatlakoztatható a Samsung különböző hordozható eszközeihez is, így a Samsung Gear Fithez, Gear Live-hoz és a Gear 2-höz is.

A Samsung Galaxy Alpha szeptembertől lesz elérhető hazánkban. A készülék öt színben, szénfeketében, vakító fehérben, matt aranyban, fényes ezüstben és tengerkékben érkezik majd a különböző értékesítési csatornákba. A színválaszték az adott piac függvénye.

A készülék öt színben, szénfeketében, vakító fehérben, matt aranyban, fényes ezüstben és tengerkékben érkezik majd a különböző értékesítési csatornákba. A színválaszték az adott piac függvénye.

Specifikáció:

  • LTE Cat.6 (300/50Mbps) Hálózat
  • 4.7” HD Super AMOLED (1280 x 720) kijelző
  • AP Octa Core (Quad 1.8GHz + Quad 1.3GHz) processzor
  • Operációs rendszer: OS Android 4.4.4 (KitKat)
  • Kamera 12 megapixeles hátul, 2.1 megapixeles elöl
  • 2 GB RAM
  • 32 GB beépített tárhely (micro SD kártyával NEM bővíthető)
  • 1860 mAh akkumulátor
  • méretek: 132.4 x 65.5 x 6.7 mm, 115g

Szólj hozzá