Home Programok Megjelent az Index.hu Windows Phone alkalmazása

A többi okostelefon platformon már jó ideje jelen van az Index.hu saját alkalmazása, ám idén már nekünk sem kell nélkülöznünk az igazi mobilindexet.

Ahogy a készítők írják, olvasni eddig is lehetett az Index.hu-t mobilról, azonban az alkalmazás használatával kényelmesebbé tehető ez. Az app-ban benne van minden, ami a nagy Index-ben megtalálható, csupán mobilra, azaz még inkább Windows Phone-ra öntve.

  

A felület teljesen illeszkedik a WP világába, a menük és a működés is. Például, a cikkek, illetve a rovatok között egyszerűen válthatunk egy jobbra vagy balra húzással. A beállításokat úgy, és ott érjük el, ahogy azt a windows-os appoknál megszokhattunk.

Mi is van a „dobozban”? Ahogy már említettük, minden. Az index.hu teljes tartalma, a rovatok, sőt még a videók is. Az olvasás és a navigálás könnyű és gyors. A fejlesztők még arra is gondoltak, hogy van, aki világos, és van aki sötét háttérrel szeret jobban olvasni, így ez is testre szabható. A képek megjelenítését kikacsolhatjuk, ha keskeny a sáv, vagy csak az adatforgalmunkon akarunk spórolni. A cikket lementhetjük, és olvasáskor még a betűméreten is tudunk változtatni.

Az Archívumnak magam részéről kifejezetten örülök, jópofa dolog olvasni a 99-2000-es híreket.

Mindent összevetve az Index.hu elsőre is remek alkalmazást dobott össze, nem is találtam benne hibát. Ingyenes, vegyétek, vigyétek, olvassátok.

Hasonló cikkek

Szólj hozzá