Home Programok Egy kis hazai: AranyOldalak

Az AranyOldalak-ról nekem mindig egy szép vastag, sárga, telefonkönyv méretű dolog jut eszembe. Szerencsére az okostelefonok korában már nem kell feltétlen ilyen könyvet tartani otthon, és akár a zsebünkben is elférhet, hála a mobilos alkalmazásnak.

  

A Windows Phone-os verziója az AranyOldalaknak nagyon jól használható. A szoftver indulásakor csak azt kell megadnunk, hogy milyen témakörben és hol keresünk szakembereket, szolgáltatásokat, és máris jönnek a találatok. Az egyes szolgáltatások adatlapját és a kereséseket is el tudjuk menteni, így ha valamire gyakran van szükségünk, könnyen és gyorsan elérhetjük.

A találatokat lista nézetben és térképre felhelyezve is megtekinthetjük. Utóbbi nagyon praktikus, mert még ha kerületre rászűrtünk, akkor is gyorsan meg tudjuk nézni, ki van hozzánk a legközelebb. A találati listát tovább tudjuk szűkíteni arra szűrve, hogy van-e email címe, honlapja, képe vagy videója az adott szolgáltatónak.

Gyorskeresésre a „Körülöttem” opció használható, amivel hamar kiszűrhetjük, hogy milyen szolgáltatások vannak a közelünkbe. Elmenthetünk saját városokat és témaköröket is az alkalmazásban a beállítások részen.

Ha megtaláltuk, amit szerettünk volna, egy gombnyomással felhívhatjuk a helyet, de  a szoftverakár útvonalat is képes tervezni (Bing Maps), és szépen el tud bennünket navigálni a célunk felé.

Az alkalmazás elég gyors, de használatához internet szükséges, így akinek nincs 3G előfizetése, az kénytelen lesz nyílt wifit vadászni, ha a városban tör rá a kereshetnék.

Letöltés:

http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/aranyoldalak/e7e40fca-38ea-4c39-8200-1ee9345c7973

Hasonló cikkek

Szólj hozzá