Home Programok InstaCam, a nem hivatalos Instagram kliens

Az InstaCam egy friss, ropogós Windows Phone app, amely a platformon egyelőre nem létező hivatalos klienst igyekszik helyettesíteni, több-kevesebb sikerrel. Az alkalmazás segítségével tudunk képeket készíteni, amelyeket aztán később effektekkel módosíthatunk.

Emellett be is tudunk lépni az Instragram fiókunkba, és ellenőrizhetjük a like-okat és a számokat a saját feltöltéseinknél. Más felhasználók képeit is át tudjuk nézni, kommentelni, de még akár be is tudjuk „követni” őket. Ha nem vagyunk még Instagram felhasználók akkor sem kell aggódnunk, hiszen név és regisztráció nélkül is tudjuk a felöltött tartalmakat böngészni, keresgélni.

 

Az InstaCam ugyan nem tudja betölteni azt az űrt, amit az eredeti kliens hiánya okoz, de kétséget kizáróan jól megírt és hasznos alkalmazás lehet azoknak, akik szeretik más „művészi” képeit böngészni, illetve saját maga által készített képeket effektezni. A fejlesztő további újításokon dolgozik, úgyhogy még bármi kisülhet a dologból. Az app ingyenesen elérhető a Windows Market-en, ami egy további plusz pontot jelent nálunk.

http://www.windowsphone.com/hu-HU/apps/b606738b-83a7-4c43-96fd-3c964de7f938

Hasonló cikkek

Szólj hozzá