Home Játékok Fürdess krokodilt! – Where’s My Water?

Akinek tetszett a Cut the Rope, annak egészen biztosan a mai játék ajánló alanya is  remek perceket fog okozni. A Cut the Rope-ban az volt a feladatunk, hogy a békának járjunk a kedvében, itt pedig egy aranyos krokodillal kell foglalkoznunk.

Főszereplőnk Swampy, akinek krokodil létéhez képest igen különleges igénye van: a tisztasága, mondhatni, imád fürdeni. A többi krokodil azonban ezt nem nézi túl jó szemmel, és folyamatosan szabotálják Swampy fürdőzését. Ezért nekünk az a feladatunk, hogy segítsünk neki, és megoldjuk a különböző fejtörőket a pályákon, és végül a lehető legtöbb víz jusson a fürdőző Swampy-ra. Ahogy több hasonló logikai játékban, itt is három szinten tudjuk teljesíteni a különböző pályákat. Csillagok helyett azonban a Where’s My Water?-ben kis kacsákkal jelöli a játék, hogy mennyire voltunk ügyesek. Víz eljuttatása közben ugyanis lehetőségünk van kis kacsákat is összegyűjteni. Minél több kacsát szerzünk meg, annál több új pályára jutunk el.

Az első pár pályán csak egyszerűen utat kell keresni a víznek a földben, ahogy haladunk előre azonban természetesen jönnek a nehezebb részek is. Vannak olyan anyagok, amik beszennyezik a vizet, és így Swampy fürdését is tönkretehetik. A földben kutatva különböző tárgyakat találhatunk, amelyeket a gyűjteményünkbe helyezhetünk. Ezekkel az extra tárgyakkal újabb bónusz pályákat tudunk megszerezni.

A hosszú szórakozás garantált, hiszen 7 különböző scene-ben 140 pályán át törhetjük  fejünket. A játék teljes verzióját kevesebb mint 250 forintért szerezhetjük meg magunknak. De ha nem szeretnénk azonnal pénzt kiadni a játékért, akkor töltsük le az ingyenes verziót, hiszen a játék fejlesztője, a Disney szerencsére lehetőséget ad erre is.

Bemutató videó:

Szólj hozzá