Home Sajtóközlemények Bérkalkulátor+ alkalmazás Androidra is

Bérkalkulátor+ néven, Androidra és iPhone-ra készített alkalmazást a NEXON, amely szemléletesen és hatékonyan segíti a béralku folyamatát. 

Bérkalkulátor+ bér- és jövedelemcsomag kalkulátor segítségével gyorsan, könnyen, vizuális támogatással kiszámolhatjuk a bruttó-, nettó bért, egy juttatási csomag egyéb elemeit (bónusz, cafeteria, telefon, céges autó), valamint a munkáltatói összköltséget.

  

A telefon elforgatásával az összeállított bércsomag részletes információja egy összegző képernyőn infografika formájában látványosan jelenik meg, a kalkuláció eredménye pedig e-mail formájában is elküldhető. Az értékeket kézzel vezérelten, a kördiagram növelésével vagy csökkentésével lehet állítani, egyes juttatás elemeket felvenni, vagy egy gyors mozdulattal eltávolítani (kihúzni).

Az alkalmazás mindenképpen megér egy próbát, hiszen ingyenesen tölthető le az Android Marketről.

 


(Sajtóközlemény)
A sajtóközleményeket az android@rook.hu e-mail címre várjuk.

7 hozzászólás to this post
  1. Kár hogy telepíteni – na, azt nem sikerült…
    (Cannot install on SD card hibával elszáll – pedig a fene sem akarta SD-re telepíteni és hely is van bőven.)

  2. Szia Andor,

    örülünk, hogy sikerült letölteni, remélem hasznosnak találod.
    Ha bármi észrevételed, javaslatod van, írd meg nekünk.

    üdv.
    NEXON

  3. Nem értem, miért kell kötelezően megadni minden elemet. Ha nem kapok céges telefont, autópénzt, bónuszt, akkor a program nem engedi nullára állítani? Így gyakorlatilag semmit sem ér az eredménye, mert nem létező elemekkel számol. Az ötlet egyébként jó lenne,

  4. Szia drmotto,

    nem kell kötelezően minden elemet megadni. Ha valamelyik plusz juttatásra nincs szükséged, akkor azt a képernyőről a kört nyomva ki tudod húzni (dobni), így akkor a számításba nem kerül bele.

    üdv. NEXON

Szólj hozzá