Home Hírek Hamarosan jön az Sony Ericsson Xperia mini pro a T-Mobile-hoz

Felbukkant a „Hamarosan kapható készülékek” oldalán a Sony Ericcson új terméke, az Xperia mini pro, ami az X10 mini pro-nak az új generációja. Az mini pro-ban sok újítás nincs, a japán-svéd cég igázóból csak ráncfelvarrást csinált, aktualizálta a telefont. Az új telefon a Sony féle Reality Mobile Bravia kijelzővel van felszerelve, HD minőségű (720p) videofelvételre alkalmas.

A cég okosan nyúlt hozzá a sikeres modellhez, és csak ott faragott rajta, ahol muszáj volt. A koncepció nem változtott, ez még mindig egy viszonylag kicsi (3 inches kijelzővel szerelt) androidos okostelefon, ami azonban teljes QWERTY billentyűzetet kapott. Ezzel a két tulajdonságával tulajdonképpen egyedülálló a piacon, hiszen vannak kicsi és QWERTY billentyűzetes telefonok, de olyan, ami mindkét tulajdonsággal fel van vértezve, na olyan nincs még egy.

A képernyő 2,55-ről 3 inchre nőtt, 320×480 pixel felbontásban csodálhatjuk az Android világát. Nemcsak a méret változott, a korábbi TFT kijelző helyett immár egy LED-es meghajtású panel van, ami sokkal szebb és élesebb képet ad.  A mini pro lelke egy1 GHz-es Snapdragon processzor, melynek munkáját egy Adreno 205-ös GPU és fél gigányi RAM segíti. A belső tárkapacitása, amivel a felhasználó gazdálkodhat 400 MB, de természetesen SD kártyával ez bővíthető. A operációs rendszer egy friss, Android 2.3.3, amin természetesen a Sony Ericsson saját felhasználói felülete található, ami immár témázható is.

Szólj hozzá