Home Hírek Fizetős Market Magyarországon

Pár perce kaptunk egy emailt egy kedves olvasónktól arról, hogy Google-s help oldalon az volt olvasható, hogy bizony hazánk is részese lett a fizetős Market-et elérő országok egyre hosszabb listájának.

Gyorsan fel is léptünk a telefonnal a Marketre, majd azonnal tapasztaltuk, hogy a fizetős alkalmazások, játékok megjelentek a listában. Aki csinált már magának Google Checkout-os profilt (http://checkout.google.com), az azonnal meg tudja vásárolni az appokat, miután bepipálta, hogy elfogadja a Market fizetési feltételeit 🙂

A fizetés megtörténtéről egyébként teljesen magyar nyelvű tájékoztató emailt is kapunk:

Éljen, ezt is megértük!

Google I/O prezentációból:

9 hozzászólás to this post
  1. Lala nevü olvasónk küldte el (gondolom nektek is) a hírt, beléptünk, megnéztük, fotoztunk, utána google első találatra adta az androidcentralos képet.

  2. Nekünk nem küldte el senki. 🙂 Watt éppen nyomkodta a Marketet, én pedig az Androidcentral twitteréről értesültem, hogy bejelentették. Androidos napjaim legszebbje volt a tegnapi 🙂

  3. Egyrész egy hete vettem meg a MarketEnebeler alkalmazást :(, másrészt végre ez is megtörtént. Most már nyugodtan,szégyenkezés nélkül láthatom az appokat és az áruk Ft-ban(!) látszódik!!!! 🙂 Juhééé.

  4. Semmi baj szerintem a Google Checkout-tal, igazából pár perc alatt meg van az egész. Bár tegnap még nem ment a Marketból a chekout profil hozzáadása valamiért nekünk, így a checkout oldalán hoztunk létre új fizetési profilt, és úgy már hiba nélkül átment a tranzakció.

  5. sziasztok! Segítsetek, valamit elrontottam. Ha a web-es android marketbe belépek a google-s account-ommal és vásárolni szeretnék egy apps-ot a következő hibaüzenetet kapom:

    There are no Android phones associated with this account. Please sign in with a different account.

    Kerestem, a help azt írja, lépjek be az androidos mobilomról is, beléptem onnan is (Desire HD) , semmi változás.

    Tud valaki valami megoldást, hogy kapcsolhatok egy telefont a market (google) account-omhoz? Köszi előre is

  6. Menu > Settings > Accounts & Sync > Turn off Auto Sync > Turn on Auto Sync

    ezek után próbálj meg belépni újra a marketbe

  7. ihatepayers kösz, de nem megy így sem, egészen egyszerűen nem tudom a google/market account-omhoz a saját telefonomat társítani….

    a másik, nehezen „kerülnek fel” a fizetős app-ok , még sok mindig nem látható, pl én a camera360 pro vagy camera360 ultimate apps-al próbálkozom folyamatosan, a mobilról a piacon nem látja, a webes piacon már látom , a forintos árát is, de onnan meg a fenti társítási hiba miatt nem tudom letölteni…

    hátha javulni fog a helyzet, abban bízom…

Szólj hozzá