Home Programok Picplz 2.0 – közösségi képmegosztás

A közösségi képmegosztás napjaink egyik legfelkapottabb dolga. A képeket manapság már pofonegyszerűen megoszthatjuk Facebookon vagy Twitteren, sőt most már olyan oldal / program is van, ami konkrétan csak a képek megosztására szolgál.

A Picplz segítségével a telefonnal készült képeket feltölthetjük egy mozdulattal számos közösségi oldalra és még egyszerűbb effekteket végrehajthatunk a kész képeken. A fotók mellé csatolhatjuk a pillanatnyi pozíciónkat is.

A Picplz oldalán ugyanúgy tudunk követni valaki mint például Twitteren. A frissített szoftver immár a telefonon is sokkal közösségibb lett. Az új „Activity Feed”-ben szemmel tarthatjuk kivel mi történik. A készítők alaposan átrajzolták a program felületét és sok olyan funkciót valósítottak meg, amire már régóta vártak a felhasználók.

Ilyen többek között a galéria mód, ahol a már elkészült képek között tallózhatunk és oszthatjuk meg őket a Picplz szolgáltatásával. Emellett az alkalmazás már „natívan” támogatja a telefonok kameráját, azaz ki tudja aknázni az azokban rejlő lehetőségeket, mint pl zoom, vaku vagy beállítások.

A Picplz továbbra is ingyenesen érhető el a Marketből, futtatásához minimum 2.1-es Android szükséges. Aki szeret fotózni a telefonjával és érdeklik a kicsit művészibb megoldások, effektek az mindenképpen nézzen rá a programra.

Hasonló cikkek
1 hozzászólás to this post

Szólj hozzá