Home Hack z4root – rootolás egy kattintással

Újabb egyszerű rootoló programot fejlesztettek a méltán népszerű XDA fórum hackerei. A z4root szintén egy-klikkes rootoló szoftver, külső program és pc sem szükséges használatához. A szoftver a legtöbb népszerű telefont támogatja (pl. Samsung Galaxy S, Spice, Xperia sorozat).

Egyszerűen csak le kell tölteni a programot, majd rányomni a root gombra, és várni. A szoftver alkalmazza az expolitot, feltelepíti a superuser programot, majd újraindítja a telefont. A metódus biztonságos, ha valami mégis balul sülne el, elég csak újra indítani a készüléket, és visszaáll minden a régi kerákvágásba.

Íme a támogatott telefonok listája (nem teljes, ezek csak az eddig tesztelt telefonok):

  • Samsung Galaxy S (minden verzió)
  • Motorlola Backflip
  • Sony Ericsson X10
  • Sony Ericsson Xperia Mini
  • Motorola Drod 2
  • Samsung Galaxy Tab
  • Samsung Galaxy I5700 (Spica!)
  • Samsung Galaxy 3 I5800
  • Motorola Droid X
  • Samsung Acclaim
  • Cricket Huawei Ascend
  • Motorola Cliq
  • Huawei 8120
  • HTC Hero

A nem támogatott telefonok listája:

  • Desire (requires nand unlock)
  • Desire HD (requires nand unlock)
  • Magic (unknown)
  • Evo (requires nand unlock)
  • G2 (requires nand unlock)
  • Archos 70 (unknown)
  • LG Optimus One (unknown)
  • myTouch 3G (unknown)
  • Droid1
  • HTC Wildfire
  • Droid Incredible

Részletek az XDA fórumon: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953

Letöltés:

74 hozzászólás to this post
  1. Üdvözlet!

    Kérdésem lenne. Ezt a programot büntetlenül lehet használni szolgáltatói készüléken is? Történetesen nekem telenoros SGS-em van, nem lesz belőle semmi probléma?

  2. Hello! Spica-n nem megy a gyári rommal. :S
    Pedig lőttme neki egy hard resetet is, úgy sem. És teljesen gyári, független rom van rajta. Miszály vagyok venni egy usb kábelt, mert ez a 2. spicam és lassan 3hete mászkálok a gyári rommal, de halálosan kellemetlen, hogy buta, lassú…. 🙂 Valakinek ötlete? A lényeg az usb elkerülése. Ha nem, hát nem, akkor veszek egyet. 🙂 Csak hátha valaki találkozott ilyen problémával és meg tudta oldani. 😉

  3. Sziasztok nekem ZTE Bladen valamiért nem jó vagyis fent van a Superuser minden és nem ment memória karira mi lehet a gond és mondjuk ha kártyárol mondjuk fel akarom rakni a nfs shiftet ?

  4. hello frissitetem a telefonom 2.1 utánira (nem 2.2) a készülék egy x10 mini és uj szoftveren nemmegy ez a rootolás van vakainek ötlete mivel oldható meg?

  5. sziasztok..lehet, hogy amatőr vagyok, de mit jelent ez a rootolás?? Válaszaitoka köszönöm. ( xperia x8-am van nekem is.)

  6. Sziasztok ! Nekem vodafon 845-söm van ezen müködik a rootolás ?
    Még gyári de szeretném frissiteni.Éshogy pontosan hogy is kell
    mert még nem csináltam . Előre is köszönöm.

  7. Sziasztok!
    T mobilos X10-em van, 2.1 update 1-el („multitouch”), és nem megy! Néha csak simán nem csinál semmit, néha lefagy a program, néha csak bezárja magát (utána nem találom a futó programok közt de ennek ellenére csak a köv újraindítás után tudom újra megnyitni). Usb debugging engedélyezve, netem van leszedheti, amit akar… Nem tud valaki segíteni?

  8. Sziasztok,most vettem egy Bladet szeretném lementeni a gyári ROMot és utána feltenni egy főzőtett,de nem akar sikerülni a hangerő fel és bekapcs,próbáltam már mindenhogy de mindig elindul nem áll meg az Android manónál!!!
    Segítség!!!!

  9. letöltöm, fölrakom, elindítom, és ezt írja ki: A csomag elemzése során hiba lépett fel.
    X8 -om van vki segítsen pls! pár hsz. -al feljebb írták, h megy X8 -on…:(

  10. Sziasztok.
    Galaxy S telón futtatom a progit, fél órája megy és nem csinál semmit! Pedig ebben bíztam hogy megoldja a root problémát. Van valakinek tippje, hogy miért nem müxik??
    Köszi 🙂

  11. Nagyon jó program, 1 perc alatt rootolta a telefont(itthon még csak neten vásárolható LG Optimus Chic E720-en)

  12. Nekem sem működik Galaxy S-en, csak várok, várok, és nem csinál semmit, akárhányszor indítom újra vagy rebootolom a telót. Semmi.
    Az lehet baj, ha nem független a telefon, hanem telenoros? Látom, más is kérdezte már. Vagy csak valami másik programot kellene próbálni?

  13. hali nekem egy htc wildfire em van és felraktam egy uj romot de nem jöttbe és a régit szeretném a 2.2 alap romot sense el együtt h tudnám megcsinálni?

  14. hy nekem az lg optimus 2x-en nem csinál semmit ha elindítom úgy tudom pár perc az egész de 20 perc után meguntam és kinyomtam lehet hogy erre nem jó ???

  15. Sziasztok! Most akkor ez a program függetleníti a telefont? Mert én t-mobilos vagyok.
    Kérlek segítsetek már!

    • nem függetleníti, csak „root-olja” a készüléket, azaz olyan szolgáltatásokat is elérsz az operációs rendszerben, amit amúgy nem tudnál

  16. Kedves admin!

    Azt meg tudnád e mondani, hogy Desire S-en (gingerbread 2.3.3 és független a teló) működik e ez a progi, és ha igen, akkor hogyan? Gondolom ehhez is nand unlock szükséges. Nem vagyok láma teljesen mert iphone jailbreakben otthonosan mozgok, de érdekelne ez is, mivel van ilyen telefon is a háznál.

  17. Sziasztok!

    galaxy s m van es nekem nem nagyon akar mukodni :/
    beteszem usb debug mod ba, elinditom a root ot kb 2 percig csinalja es kilep 😀 ujra se indul meg semmi.
    Super user t meg ezeket feltette, de rootolas nem tortent meg. Aztan szakadozik az asztal meg a menu 😀 unrainditom aztan jo, de a rootolassal meg mindig semmi 😀 Titanium backup is azt irja h nem sikerult root jogokat szerezni :/ valaki esetleg nemtudja h miert van?:/:D v csak en vagyok nagyon hulye?:D

  18. Sziasztok!(kedves admin)
    X8-om van vadonás új vodás, szeretném rootolni illetve a Cyanogen 6 vagy a 2.3.4 v1! by Hackdroid! romot felrakni.
    Mit kell tegyek ha egyszer vissza szeretném állítani arra az állapotra ahogy megvettem,illetve ha szervizbe kerülne akkor ne sztassanak…
    Megköszönném a segítséget.
    😉

  19. Sziasztok, nekem Lg Optimus One telóm van és azon ha rányomok az ideiglenes rootra, egyedül csak annyi történik hogy belassul,akadozik, ezek után a link2sd progit nem is nagyon akarja megnyitni, valamint ha jól olvastam akkor vmi superuser-proginak is kellene települnie ami nálam nincs jelen, kérlek segítsetek

    előre is köszönöm!

  20. Sziasztok, menyi idő mig megcsinálja? meg rányomok root-gombra azt ki ír valami szöveget az usb-vel kapcsolatban, nemtom miaz mert angol. vodafone 845

  21. „Attempting to apply root…”
    Kb. 10 perce ezt írja Xperia X10 mini pro-n! Valakinek sikerült megcsinálni?

  22. Segitene valaki letöltöm felrakom és az avast rögrön a telefonon hogy virus és valami usb s szart ir ki nemtm angolbol hülye vagyok galaxy s plus.Aki tudja hogykell rootolni ezzel akkor kérem leirna részletesen!!!Előre is kösz.

  23. Nekem konkrétan tönkre tette a sgs wifi 5.0-ám. Egyszerűen nem ismeri fel a gép, ha töltőre rakom nem is jelzi, és mind ez azóta mióta felraktam ezt a progit. Valaki tudna segíteni?

  24. Ezt is vissza lehet állítani ha már nincs szükség rootolt készülékre? Illetve a szoftver ROM módosításával rootolja? Ez azért érdekel mert ebben az esetben ugrik rá a garancia 🙁 Köszönöm a választ előre is!

  25. hali nekem samsung galaxy y youngom van le toltotem es ra nyomtam a rootra csak nekem kapasbol ketto jon ki nah m1 de mar kb 1 oraja nem csinal semmit pls help

  26. Hali!
    X8-am van és telepítettem a telómra a Z4root-ot. Elindítottam és csak gondolkodott,gondolkodott….SEMMI. Nem csinált semmit órák múlva sem. Hagyjam közben USB-n vagy ne? Nyomjak valamit közben? Valamit nem csináltam meg? Vagy nem kapcsoltam át?
    USB hibakeresés csatlakoztatva van.
    USB csatlakoztatava.
    Álhelyeket engedéllyezzem?
    🙁

  27. Mint azt tudjuk (vagy nem) a Lark FreeME 70.0 nem rendelkezik csak az alapokkal, ez igaz a csatlakozókra is, van egy töltő, egy hangkimenet, egy MicroSD és egy amibe az átalakító megy (2 USB, 1 Modem) sem extra kábel vagy egyéb, ergo nem is lehet a számítógéphez csatolni és ROOT folyamatot indítani.
    Mivel egy viszonylag ismeretlen típus (ámbár olcsó és megbízható) ezért ROOT program sem készült hozzá.
    Android típus.: 2.2
    Nos a kérdés az lenne, kinek milyen ötlete van ezzel kapcsolatban?

    „z4root” Hibaüzenetet írt ki…
    A program hibaüzenete.: „There is a problem parsing the package”
    nem telepít csak ennyi.

  28. hello, valaki segitene, 2.2 re softwerezve a galaxy 3i 5800, viszont a z4root, nem müködik, plusz az update.zip sem, lehet blokkolva van rootolásra? aki tud segitsen, vagy hozzá valo z4rootot vagy update.zipet

  29. Sziasztok én elindítottam a rootolást és a vissza gombal megszakítottam és az egész teló lefagyott nem csinal semmit csak villog
    utánna ujraindul a teló és nincs rootolva helpŰ!_

  30. Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy mit ronthattam el mert 8 órán keresztül futott az app de nem csinált semmit (Samsung galaxis trend plus) pláne segítsetek

Szólj hozzá