Home Hack Új root szoftver: SuperOneClick

Korábban is voltak egyszerű rootoló programok, mint pl a nemrégen bemutatott Universal Androot. Az XDA közösségben egy újabb egyszerűen használható root program bukkant fent, a SuperOneClick, amely eredetileg Samsung Captivate készülékhez készült, de több más Androidos készüléket sikeresen rootoltak vele.

A SuperOneClick (vagy régebbi nevén RageAgainstTheCageGUI) eredetileg a Froyo-t futtató Samsung Captivate telefonhoz készült, de a beszámolok szerint működött Samsung Galaxy S-sel, Motorola Droiddal, Nexus One-nal és több más Androidos mobillal. A program nem válogatós, nem csak 2.2-et futtató telefonokkal kompatibilis, a többi verzióval is elbánik.

Jelenleg csak Windows alatt működik, használatához ezen kívül még .NET Framework 2.0 is kell. A Linux / OS X verzió is tervben van.

Követlen letöltés:

XDA fórum: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=803682

Mit jelent a rootolás?
Alapesetben az Android rendszerében korlátozott felhasználók vagyunk. Ez persze a legtöbb embernek elég, sokan nem vágynak többre. A rootolás nem más, minthogy root (vagy ismertebb nevén rendszergazdai) jogosultságot szerzünk magunknak. Így már hozzáférhetünk az Android rendszer lelkéhez, és olyan programokat tudunk futtatni, amelyeket máshogy nem. Ilyen például a wifi tethering (2.2. alatt nem volt), vagy a képernyőmentés telefonról, külső program és pc nélkül.

Figyelem! Mindenki saját felelősségére használja a programot! A használatából okozott károkért nem vállaljuk a felelősséget!

15 hozzászólás to this post
 1. Hivatalos Froyo 2.2. frissítés után szeretném rootolni HTC Legendemet, de sehogyan sem sikerül. Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudom rootolni, nagyon megköszönném!

 2. X8 működik alap legfrisebb szofival majd az upgrade is sima csak ügyelni kell hoogy a driver fent legyen!! Zte blade en működik??

 3. Hey!

  Szeretném megkérdezni, először is hogy Samsung galaxy mini-t szeretnék rootolni és hogy ezzel a programmal lehetséges e? Igazából csak most ismerkedem ezzel a root dologgal. És még nem teljesen tiszta. Ha rootolom a telot azután még felkell tennem valamit rá?másik rom vagy op. rendszer.. Vagy hogy? És még egy kérdés..Van az unroot. Ha mindent ki is törölnék a telorol vissza tudná állítani? Azt hogy?Vgy csinál valami biztonsági mentést? Vagy azt nekem kell? Válaszotokat megköszönném..

 4. Sziasztok. Epp most vettem egy Motorola FlipOut MB511`est. es 2.1 android fut rajta. Feltudnam-e frissiteni 2.2 re ? ha igen legyszi kuldjetek mailt . lepesrol lepesre! koszi

 5. Nekem HuaWei U8120-am van ezen működik ez a program? valaki próbálta vele root-olni? Válaszokat előre is köszi!

 6. hogyan kell csinálni? letöltöttem a programot,és innen hogyan tovább? de jo lenne részletesen mert kezdő vagyok köszi

 7. sziasztok lg optimus 2x-et szerettem volna rútolni feltelepítettem az úsb drivert és bekapcsoltam a hibaelhárítást is ahogy azt olvastam de nem sikerült.Ezeket a sorokat írta ki:SuperOneClick v1.6.5.0
  Killing ADB Server…

  OK

  Starting ADB Server…
  * daemon not running. starting it now on port 5037 *
  * daemon started successfully *

  OK

  Waiting for device…

  OK

  Pushing psneuter…
  1464 KB/s (585731 bytes in 0.390s)

  OK

  chmod psneuter…

  OK

  Running psneuter…
  vártam egy kicsit de 10 perc után sem változott semmi ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném 🙂

 8. Sziasztok!!
  Nem értem a progi lényegét.
  Az a lényege hogy rendszergazdaként tudok belelépni a telefonba és cuccokat telepíteni pc-ről?

Szólj hozzá