Home Programok Minecraft Canary

Minecraft Canary tulajdonképpen egy elektronikus zsebkönyv, az idei év legnagyobb home-made játékához, a Minecraft-hoz. A játék egyébként iszonyatosan addiktív, főleg a multi része. Sokat nem akarok írni róla, a lényege az, hogy „saját” erőnkből tudunk építkezni egy virtuális világban. Fát tudunk vágni, köveket hordani és bányászni.

Az egyes nyersanyagokból pedig új szerszámokat és anyagokat tudunk összeállítani. A játék ezen részéhez jön jól ez a kis program, amely pontosan meg tudja mutatni, hogy mihez mi kell. Minecraftosoknak a kötelező! A játéknak konkrét célja egyébként nincs, röviden összefoglalva annyi, hogy nappal építkezhetünk, éjjel pedig jobb, ha visszahúzódunk a szörnyek elől. Építeni szinte bármit lehet, egyesek házakat, vagy óriás épületeket, hajókat, QR kódokat vagy éppen legó embereket is felhúznak. De ez még a játék felszíne, ajánlott végignézni a post végén látható linkeket.
Maga a Minecraft még mindig csak alfa státuszú játék, de már így is több ezren játszanak vele, annak ellenére, hogy fizetős – 10 euró. A játékot egyetlen ember írja és csinosítja, az egyes frissítéseket pedig több 10 ezren várják a világon. Akit jobban érdekel, – de vigyázat függőséget okoz – nézzen körül ezeken a linkeken:

Hasonló cikkek

Szólj hozzá