Home Játékok A hét játéka – 4 teh birds

Sorozatunk célja, hogy hetente egy-egy olyan játékot mutassunk be, amely képes lekötni bárkit 10-20 percre, vagy akár több napra is.

A 4 teh birds egy nagyon egyszerű és szórakoztató játék gyakorlatilag minden korosztály számára. Itt nem kell számolni, nem kell túlságosan ügyesnek lenni. A játék maga pofonegyszerű, igazából egy szabály van.

A különböző színű, lehulló madarakból – mintha tetrist játszanánk – össze kell hozni egymás mellé minimum 3 darabot – akár átlósan is.  A lehulló madarak közül csak azokat tudjuk forgatni, amelyek fehéren fénylenek, kivéve a „Hé ne olyan mereven” játékmódban. Ha több jön össze, természetesen az sem baj. Sikeres párosítás után a madarak elrepülnek, így hely szabadul fel.

A játék gyors menetű, könnyen össze tudjuk hozni a 3 madarat. A csoportokat tudjuk forgatni, ide oda dobálni, akár a levegőben is. Amit még fontos kiemelni, hogy a játék több nyelven is elérhető, és szerencsékre magyar fordítás is került bele. Így a menüpontok magyarul olvashatóak, tehát a kisebb gyerekeket is magára lehet hagyni, boldogulni fog a játékkal.

A „röptetést” vibráció és hang kíséri, de ezt ki tudjuk kapcsolni. A rekordok számontartására a program a ScoreNinja alkalmazást használja, ha szeretnénk elmenteni a pontokat, akkor telepítsük a Market-ből ingyenesen.

1 hozzászólás to this post
  1. Itt az új verzió, új játékmóddal (Invázió), Scoreloop rekordkezeléssel – ehhez nem kell már semmit telepíteni és meg is oszthatóak Facebookon és társain a rekordok -, és kisebb javításokkal. 🙂
    Jó szórakozást!

Szólj hozzá