Home Játékok A hét játéka – The Inferno

Sorozatunk célja, hogy hetente egy-egy olyan játékot mutassunk be, amely képes lekötni bárkit 10-20 percre, vagy akár több napra is.

A Dante: The Inferno ismét egy nagy jól eltalált, egyszerű, de szép grafikájú játék. Nem 3D-s, hanem hagyományos felülnézetes játék, amellyel visszarepülhetünk egy kicsit az időben. Annak ellenére, hogy nincsen benne valósághű közeli grafika, mégis nagyon igényesen kidolgozott játékról beszélünk. Az egyszerűségének hála pedig az olcsóbb mobilokon is jól futtatható.

Az igényességen felül, amiért még itt szerepel a játék az az, hogy nagyon hosszan és jól játszható. A készítő szerint összesen több mint 6 órányi játékidő vár ránk. Ezt a több mint száz – természetesen egyre nehezedő – pálya (összesen 121) garantálja. A játéknak 2 befejezése is van, és nagyon sok meglepetés vár ránk a játékmenet alatt.

A játék során különböző nehézségű pályákon kell átverekedünk magunkat. Dolgunkat beszakadó járólapok, felbukkanó tűzgolyók, folyton mozgó szellemek és még sok minden más nehezíti meg. A pályákon különböző helyeken elhelyezett checkpointok segítik az utunkat. Ha meghalunk, itt éledünk újra, így nem kell előröl kezdeni. Akit a sztori is érdekel, az még angoltudását is csiszolhatja, hiszen elég sok szöveg található a játékban. Irányítható billentyűzettel és a képernyőn elhelyezett halvány le-fel / jobbra-balra gombokkal is.

A játék korábban 3 dollár körüli áron volt kapható, de pár napja ingyenessé tették.

Játékmenet (iPhone-on demozzák, de Androidon is ilyen):

Letöltés:

Szólj hozzá