Home Hírek Augusztus 7-én jön az Acer Stream

Az Acer neve nem új az Android közösségben, a most megjelenő Acer Stream lesz a cég következő Android alapú készülékük. A telefon a HTC Descire és a SonyEricsson Xperia X10-ének lehet a vetélytársa.

A borítás alatt 1GHz Qualcomm Snapdragon processzor lapul. 512 MB RAM-ot kapott és mellé még 2 GB beépített memória is jár. Természetesen SDHC kártyával bővíthető, egészen 32GB-ig.  Kijelzője 800×400 pixel felbontású, 3.7 inch átmérőjű AMOLED. A videó és képek rögzítéséről az 5 megapixels, 720p videófelvételre képes kamera gondoskodik. A készüléken HDMI kimenet, Dolby Digital surround hang és FM rádió is található. Természetesen GPS, Wifi (b/g/n) és bluetooth is belefért az alig több mint 11 mm vastag készülékházba.

Operációs rendszere Android 2.1, frissítés lehetőségéről még nem tudunk. A készüléken helyet kapott az Acer saját fejlesztésű Touch 3D kezelőfelületének 4.0-ás verziója is.

3 hozzászólás to this post
  1. „Bár az Acer neve új az Android közösségben, a most megjelenő Acer Stream lesz az első Android alapú készülékük.”

    Ez a mondat így önmagában kicsit értelmetlennek tűnik nekem, az Acer Liquid pedig elég régóta a piacon van és erősen androidos. 🙂

Szólj hozzá