Home Hírek Samsung Intercept

Amerikában a Sprint egy újabb Samsung gyártmányú Android-os telefont jelentett be. A Samsung Intercept Android 2.1-el és oldalra kicsúsztatható QWERTY billentyűzettel rendelkezik. A telefon az olcsóbb kategóriába tartozik, 2 éves előfizetés esetén 100 dollárért már vihető is.

A telefon központi egysége egy Samsung S3C6410 processzor (800 Mhz). 2GB-os microSD kártyával adják, de a telefon 32GB-ig támogatja a bővítést. Memóriája is a szokottnak mondható: 512MB ROM és 256MB RAM áll a felhasználó és az operációs rendszer rendelkezésére. Kijelzője 400x 240 pixel felbontású, természetesen érintésérzékeny.

A szokásos körítést tudja a telefon, 3G, Wifi (b és g hálózat támogatással), stereo bluetooth, GPS. Kamerája 3.2 megapixeles, és rendelkezik 3.5-os szabványos jack bemenettel.

Akkumulátora 1500 mAh-es, 6,4 órányi beszélgetési időt tesz lehetővé.

3 hozzászólás to this post
  1. De ezt a Sprint ez egy amcsi szolgáltató, ha ilyen telefont rendelsz, Magyarországra akkor azt lehet itthon használni? Mert én lehet hogy beszoptam.. 😀 mert ebayról vettem egyet, de nem tudom a sim kártyámat beledugni sehova.. 😀

Szólj hozzá