Home Hírek Ingyen Android telefon az Adobe alkalmazottaknak

Úgy néz ki, hogy amekkora erővel távolodik az Adobe az Apple-től, legalább annyival evez a Google felé. Mivel az Apple már töbször kategórikus kijelentette, hogy a Flash-t nem engedi be az iPhone OS-be (iPhone és iPad) az Adobe végül fel is hagyott a próbálkozásokkal, és inkább összeállt a Google-el, hogy minél előbb egy használható Flasht adjon ki Android-ra.

Ennek a lépésnek egy újabb állomása, hogy az Adoea ingyen Android telefonokat az alkalmazottainak. Hogy mindenki kap, vagy csak a felső vezetők azt nem tudni még. De egyértelmű célja, hogy a dolgóziót átszoktassa a Android-ra. A Google pedig a saját dolgozói biztatja, hogy próbálják ki a Flashes telefonokat is.

A források HTC és Nexus One készülékekről beszélnek, mint ajándékok. A Nexus One kezd egész jó promó termék lenni, hiszen egy korábbi Google App rendezvényen az IT vezetőknek ilyen telefont ajándékozott a Google. Sőt a hírek arról szolnak, hogy a következő rendezvényen is Motorola Droid-ot, vagy Nexus One-t fognak ajándékozni a résztvevőknek.

Nem is olyan régen pedig arról lehetett olvasni, hogy a Nexus One összeségében már nyereséges üzlet, annak ellenére, hogy nem adtak el eddig belőle annyit amennyire sokat számítottak.

(Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy  sok meghívott amerikai vezető közül hány teszi le az iPhone-ját, Blackberry-jét, és kezdi el otthon nyomokodni az Android-od. Nagy a gyanúm, hogy a többség egyszerűen átadja a család egy tagjának az ajándék mobilt.)

Szólj hozzá