Home Játékok Új XBOX Live játék: Feed Me Oil

A Feed Me Oil ügyességi, logika játékról már lehetett hallani előzőleg pletykákat, hogy hamarosan 1-2 hónapon belül jön Windows Phone platformra is. Nos, a hír igaz, tegnap feltűnt a Marketplacen.Lehet ennél még jobb hír? Igen, az ára igazán kedvező, csupán 0.99 dollár, azaz alig több mint 200 forint.

Az Electronic Arts által kiadott jtékban a feladatunk az, hogy a bizonyos olajmennyiséget eljuttassuk hatalmas lények szájához. A játék kidolgozása nagyon szép, igazán jó munkát végeztek a grafikusok. Első indításnál egy rövid bemutató során elmagyarázzák a feladatunkat, és az első pár pálya természetesen egyszerű, és segítőkész. A pályákon különböző tárgyakra és eszközre is szükségünk van, hogy sikeresen teljesítsük a feladatot. Különböző szerkezeteket kell a helyükre rakni, illetve beállítani, hogy az olaj a megfelelő irányba menjen és végül a lények szájába jusson. Az első pár pályán még csak kis csövek, vagy deszkák állnak rendelkezésünkre, ám ezek elhelyezése sem mindig egyértelmű. Ha nem akarunk a tippekre hagyatkozni, van min gondolkozni. Minden pályát itt is több „szinten” tudunk megoldani, amit a játék a már máshonnan jól ismert három csillagos megoldással értékel. Számít az idő, és a fel nem használt elemek száma is.

Kevesebb mint 300 forintért igen jó vétel a Feed Me Oil, de természetesen Try opció itt is van, így nem kell azonnal pénzt költenünk, ha csak meg akarjuk ismerni a játékot. A játékot itt találjátok: http://windowsphone.com/s?appId=5de64ff7-87ee-4095-ad12-085aaaa1b919

Szólj hozzá