Home Fókuszban Megjelent a Super Mario Run iOS-re

Hosszú, hosszú napokat kellett várni rá, de végre itt van a Super Mario Run. A Nintendo legendás játékára valószínűleg több millióan vártak már, és szinte biztos, hogy óriás siker lesz. Az Apple még szeptemberben, az iPhone 7 keynote-on egy tekintélyes blokkot szánt a játéknak, amin talán sokan meg is lepődtek. Korábban elképzelhetetlen lett volna, hogy az Apple ennyire összeboruljon a Ninetendoval, de valószínűleg belátták, mindenki jól jár.

A Super Mario Run egy klasszikus endless-run tipusú játék. Azaz nem teljesen endless, hiszen itt vannak pályák, és világok, ahogy a rendes Mario-ban is. A figura viszont ahogy mobilokon szokásos, magától fut, sőt kisebb akadályokon keresztül is tud gázolni (ez kicsit már túlzás is), nekünk a nagyobb ugrásokat kell csak véghez vinnünk. A játékban 6 világban, 24 pályát járhatunk be, de a „Rally” módban barátainkat is ki tudjuk hívni.

A játék ingyenes, ám ebben a formában csak az első 3 pálya játszható. A többi unlockolásához 9.99 dollárt kell fizetünk, de ha ezt kiperkáltuk, többet nem kell fizetünk, és további in-app purchesek sincsenek.

Szólj hozzá