Home Hack CyanogenMod 11 már nemcsak Nexus készülékekre

Még Mikulás előtt 1 nappal jelentette be a CyanogenMod csapata, hogy máris elérhető a 11.0-s verzió első kiadása. A 11-es CyanogenMod már a legújabb 4.4-es Android-on alapul, így igazán frissnek mondható. A csapat teljes erejével már erre a verzióra fókuszál, ám a stabil kiadás még messze van. Az ekkor bejelentett verzió még csak az újabb Nexus modelleket támogatta – Nexus 7, Nexus 4, Nexus 5, illetve a Nexus 10.

Rövid időn belül azonban már újabb készülékek kerültek be a támogatott telefonok listájába, így többek között a HTC One, az LG G2, vagy a Samsung Galaxy S3 készülékek gazdái is kipróbálhatják a legújabb CyanogenMod-ot és vele együtt természetesen az Android 4.4-et is.

A CyanogenMod 11 „nightly” verziója tehát már nemcsak a Nexus modelleket támogatja, hanem számos más modellre is elérhető. Ám fontos felhívni a figyelmet, hogy ez a verzió még messze van a stabil, normális kiadástól, így „éles” használata nem javasolt. A nightly lista itt érhető el: http://download.cyanogenmod.org/?type=nightly (a CM 11 Android 4.4, a CM 10 pedig Android 4.3 alapokon nyugszik).

A „stabilabb” havi kiadások (M) itt találhatóak meg: http://download.cyanogenmod.org/?type=snapshot, a 11-es ág M verziója azonban még nem támogat a Nexus készüléken kívül más telefonokat.

Szólj hozzá