Home Hírek Ingyenes a Muffin Knight

A Muffin Knight mondhatni már régi motoros mobiltelefon játékszakmában. Először még 2011-ben találkoztam vele, és akkor hamar az egyik kedvencem lett. Élvezetes játékmenete, humoros, jópofa figurák mind-mind garantáltan lekötött akár órákra is.

A játék az elmúlt időben gyökeresen nem változott meg (a bevált recepten minek változtatni?), de új pályák és frissítések azért érkeztek. Ráadásul annó még Andriodon játszottam vele, most pedig az iOS verziót próbálhattam ki újra. És nem csalódtam benne, mind az egyszemélyes játékmódja, mind pedig a többszemélyes igazán jó szórakozás lehet bárki számára, kortól és nemtől függetlenül.

De miről is szól a játék?  A történet egy kisfiúról szól, akit egy furcsa átok sújt: amint megérint egy muffint, egy másik lénnyé változik. Egy öreg tündér azt ígéri: ha az összes muffint összegyűjti, visszaváltoztatja. A célunk tehát az, hogy a különböző pályákon összegyűjtsük a megjelenő “mágikus muffinokat”. Amikor megérintünk egy ilyen sütit, átváltozunk egy másik lénnyé, mint például béka, madár, lovag, vagy majom.

A Muffin Knight normál esetben sem egy drága játék, 0.99 dollárt kér érte az Angry Mobs, ám most ingyen is letölthetjük a fizetős iOS verziót. Az app egyébként multiplatform, így ha otthon netán a párunknak androidos mobilja van, nem kell félnünk, fogunk tudni együtt vadászni muffinokra.

appstore

2 hozzászólás to this post

Szólj hozzá