Home Hírek Megjelent az Airmail iOS verziója

Az Airmail egy népszerű Mac-es levelező szoftver. A fejlesztők eddig valahogy mellőzték a mobilverziót, de most – valószínűleg sokak örömöré – kiadták a programjuk iOS verzióját. Bár mind OS X, mind iOS alatt van gyári levelező kliens, ami a felhasználók egy részének megfelelő, mégis tömegek használnak alternatív klienseket. 

Az Airmailbe valószínűleg mindent beletettek a fejlesztők, amit csak tudtak, több fiókot kezel, ismeri a főbb levelező szolgáltatóakat (érsd: Gmail, Outlook, Yahoo, iCloud), ráadásul ezeket egyszerre is áttekinthetjük, hiszen tud egyesített nézetet mutatni az összes levelünkre.

Aki persze átlagos felhasználó, és nem kap naponta sok levelet, illetve nem az „inbox a munkahelye”, valószínűleg legyint arra is, hogy rengeteg szolgáltatást, és külső alkalmazást is támogat az Airmail. Szinte az összes népszerűbb felhőszolgáltatással össze tudjuk kapcsolni (Google Drive, Dropbox, Onedirve, Box.com, Dropler), és több naptárral, todo app-pal jóban van. Mint például az Omnifocus, a Todolist, a Wunderlist, az Evernote, a Trello, 2Do, Things, Editoral, stb, stb. A listát folytathatnánk még sokáig. Van push notification természetesen, Apple Watch és 3D Touch támogatás.

Az Airmail fizetős, 4.99 dollárba kerül. Azt gondolom, ha csak a szolgáltatásainak 10 százalékát használjuk ki, már megérte azt a pár dollárt kiadni érte.

appstore

Szólj hozzá