Home Hírek Igyenesen szállít hozzánk is a OnePlus

A OnePlus-ról már többször írtunk oldalunkon. Az ő sikerük igazi mesébe illő. Pici startup formájában indultak útra, egyetlen, roppant jól megépített okostelefonjukkal, a OnePlus One-nal. A siker nem maradt el, képtelenek voltak annyit gyártani a telefonból, amennyit a piac felszippantott volna. Meghívórendszerrel tudták csak kordában tartani a rendeléseket, bár tegyük hozzá, ez marketingfogásnak sem volt utolsó.

A cégről az utóbbi időben egyre többet hallani, időközben elkészítették a második „flagshipp-killer” modelljüket, a OnePlus Two-t, és az olcsóbb, elérhetőbb árú OnePlus X-et is. Emellett egyéb kiegészítőket is gyártanak már, még iPhone készülékekhez is. Megállás tehát nincs, sőt ellenkezőleg.

A legújabb hír, aminek mi is örülhetünk, innen Magyarországról, hogy még olcsóbban juthatunk hozzá a OnePlus telefonokhoz, ugyanis eltörölték a szállítási díjakat bizonyos összeg felett (ami nálunk 30.000 forint). Ha telefont szándékozunk rendelni a OnePlus-tól, akkor ez az összeg természetesen bőven teljesítve lesz, még ha az olcsóbb készülékeket választjuk, akkor is.

Szólj hozzá