Home Programok Megjelent az Office Androidos alkalmazás végleges verziója!

Mostantól elérhető az Office applikáció Android telefonokon is, így már nem kell nélkülöznie a több millió Android felhasználónak a Word, Excel és Powerpoint tökéletes megjelenítését telefonon sem.

A preview verzió 1900 különböző Android telefontípuson lett tesztelve 83 országban. A tesztelési időszakban kapott visszajelzések azt a célt szolgálták, hogy az észrevételeket beépítve egy még tökéletesebb verzió kerüljön véglegesítésre. Például mostantól könnyebb a hozzáférés a harmadik fél tárolóihoz, mint a Google Drive és Box-hoz.

Néhány erőssége az új Android telefonos applikációnak:

  • Menet közbeni áttekintések és szerkesztések: Sokszor szükséges néhány dokumentum áttekintést bepréselni két megbeszélés közé a nap folyamán. Az applikációval teljes valójában megtekinthető a dokumentum, olvashatók a megjegyzések és könnyen a felhasználó is hozzáadhatja a saját kommentjét.
  • Prezentálás a telefonról: Lényegesen egyszerűbb csak a telefont vinni a meetingekre, amivel vezeték nélkül prezentálhatunk. A PowerPoint Androidos verziója ugyanazokat az áttűnéseket,  animációkat és dizájnt felsorakoztatja, mint a desktop verzió, ráadásul még firkálhat, kiemelhet is, hogy könnyebben átláthassa a fontos részeket a prezentációban.
  • Gyors hozzáférés a saját dokumentumokhoz: Azonnali elérést  biztosít a telefonos verzió azokhoz a dokumentumokhoz, amiken az irodában dolgozott. Még azt is mutatja, hogy hol végezte utoljára a munkát. Ráadásul hű Onedrive felhasználóként is elérheti azokat a dokumentumokat, amik a Dropbox-on, Google Drive-on vagy Box-ban vannak tárolva.
  • Könnyen elérhető: Több, mint 30 globális gyártóval- mint a Samsung, Sony, LG és sokan mások-egyeztetve, előre telepítésre került az applikáció az Android készülékekre. Nagy része ezeknek a készülékeknek megvásárolható lesz a retail boltokban a későbbiekben.

A Word for Android, Excel for Android és PowerPoint for Android alkalmazás le is tölthető a már meglévő Android-os készülékre a Google Play áruházból.

 

Szólj hozzá