Home Programok Jön a Periscope Androidra is

Amikor a Periscope a múlt hónapban kijött iOS-re sokan meglepődtek, hogy a Twitter (az alkalmazás készítője) miért nem adta ki azonnal Androidra is. Akkor annyit mondtak, hogy nem kell aggódni, nem sokáig lesz ez a helyzet, és rövid időn belül elérhető lesz a Google platformjára.

Az azóta eltelt időben sajnos az Android app nem érekezett meg, ám egy friss blogbejegyzésben, ahol több rövid kérdésre válaszolnak, ismét megerősítették, hogy dolgoznak az androidos verzión, és „hamarosan” elérhető lesz. Nem sok, de legalább még nem felejtették el. Sajnos Windows Phone meg sincs említve, és várhatóan nem is lesz. A Microsoft operációs rendszerét továbbra is hanyagolják a friss, trendi appok.

De mit is tud a Periscope? Azonnal élő közvetítéseket tudunk adni, egyszerűen, a telefonunk segítségével. Mivel a Twitter készítette az alkalmazást, nyilván épít az ott már létező közösségre. Így belépés után már azonnal láthatjuk, hogy mely Twitter követőnk / követettünk használja már a Periscope-ot. Mivel rövid, gyors adásokat közvetítenek az alkalmazással, érdemes engedélyezni az értesítések küldését, hogy ne maradjunk le semmiről.

Letöltés iOS-re:

appstore

Hasonló cikkek

Szólj hozzá