Home Hírek Elhalasztották az OxygenOS bemutatását

Ahogyan arról korábban már írtunk, a OnePlus csapata saját ROM fejlesztésébe kezdett. A végül Oxygen OS névre keresztelt operációs rendszer elméletileg ma debütált volna, ám a cég egy fórumbejegyzésben közölte, hogy késik a kiadás.

Hogy pontosan mennyivel, azt nem tudjuk sajnos. Saját állításuk szerint a ROM már készen van, az irodában többen használják, már hibák nélkül. Az extra idő és energia ráfordítás állítólag azért kell, hogy a ROM átmenjen a Google minőségbiztosításán is. Ehhez az OTA frissítésnek megfelelően kell működnie, és több nyelven is elérhetőnek kell lennie. A jó hír tehát az, hogy bár csúszásban vannak, de talán már tényleg csak az utolsó simításokra kell várni.

A OnePlus „másik” operációs rendszere, a CyanogenMod új verziója is elméletileg a napokban jelenhet meg, bár erről sem tudtak sajnos semmi konkrétat mondani.

A cég jófejségét mutatja egyébként az is, hogy korábban ígéretet tettek az Oxygen OS, illetve a CM12 megjelenésére. Mivel a két ígéret közül az egyik már biztosan nem teljesült, öt darab 64GB-os OnePlus One készüléket sorsoltak ki a fórumozók között.

Szólj hozzá